Feilsøke en Husqvarna ryggsekk blåser

October 2

Makt blåsere hjelpe huseiere samle og fjerne verftet rusk. Ryggsekk stil blåsere tilbyr bekvemmeligheten av hendene-ledig operasjon, som reduserer effekten av vibrasjon på hendene og armene. Å vite hvordan du feilsøker din Husqvarna kan blåser hvis det er et problem spare penger og spare deg et besøk til et serviceverksted.

Instruksjoner

•Kontroller drivstofftanken hvis motoren ikke vil starte. Fyll tanken med frisk, riktig blandet og stabilisert. Åpne choken halvveis og forsøker å starte motoren.

•Kontroller dieselfilter hvis viften har drivstoff. Dieselfilter kan være tette; i så fall erstatte den. Også sjekke brennstoffledningen for hindringer og skade.

•Hvis motoren vil ikke starte igjen, Fjern tennpluggen etter at motoren er avkjølt. Bytt ut tennpluggen hvis den er skadet eller viser tegn på slitasje. Hvis tennpluggen er skitten, tørk den av med en ren klut, sjekk gapet og installere tennpluggen. Riktig gapet er mellom 0,6 og 0.7 tommene.

•Kontroller luftfilteret hvis motoren ikke fungerer som de skal. Åpen luften filtrere bolig og fjerne filteret. Hvis filteret er skittent, erstatte den med en ny enhet.

Slå av motoren hvis det røyker overdrevent; Det er sannsynlig at drivstoff/olje blandingen er feil. Drain brenselet fra tanken og legge drivstoff som har vært riktig blandet i forholdet 50-til-1.