Feilsøke en House-Alarm

May 30

Feilsøke en House-Alarm

Huset alarmer er utformet for å sikre en bolig gjennom bruk av bevegelsesdetektorer og sensorer. Mer komplekse systemer innlemme video overvåking også. Noen ganger vil en huset alarm funksjonsfeil. Det er forskjellige grunner til hvorfor en house-alarm ikke fungerer riktig, og de fleste er "low tech" feil. For å komme til roten av problemet, finnes det tiltak som kan iverksettes for å finne kilden.

Instruksjoner

•Kontroller huset Alarmens strømkilde. De fleste systemer opererer både direkte hardt ledninger og batterier. Batterier fungere som en sikkerhetskopi bør makt blir avbrutt eller gå ut. Åpne batterirommet og bytte batterier. I tillegg kontrollere ledningene kjører til stikkontakten og alarm-panelet. Inspisere det for pauser eller brenne merker.

•Kontroller sensorer. Døren og vinduet aktiveres når systemet er bevæpnet og døren eller vinduet åpnes. Sette alarmen til tilstanden "væpnet" og åpne og lukke vinduer og dører enkeltvis. Hvis én eller flere sensorer ikke snuble alarmen når væpnet, er de sensorene feil. Sjekk ledninger skal hver feil sensor eller skifte batteri hvis trådløs.

•Test bevegelsesdetektorer. Arm huset alarmen og gå forbi bevegelsesdetektorer å sette alarmen. Hvis systemet ikke svarer, bevegelsesdetektorer sannsynligvis feil. Kontakt overvåking selskapet eller alarm installer og be om å få bevegelsesdetektorer erstattet.

•Attempt å løse problemet ved å tilbakestille huset alarmen. Systemer vil variere med produsenter og modeller, men generelt systemet tilbakestilles ved hjelp av en binders eller nål og trykke "Reset"-knappen. På noen systemer oppnås tilbakestille ved avvæpne det, fjerne batteriene og slås fast strømkilden.