Feilsøke en Hoover SteamVac Dual V

August 10

Hoover SteamVac Dual V er en oppreist teppe extractor utviklet for kraftig rengjøring av tepper og andre etasje og møbeltrekk overflater. Enheten har en skitt cup, lange strømkabelen, vedlegg verktøysett, stor vann behandlingskapasitet, frontlys og edge rengjøring verktøy. Solgt i mange avdeling, hjemmebruk og apparatet butikker, samt online, Dual V skal fungere godt med regelmessig rengjøring, vedlikehold og care. Men hvis det oppstår problemer med støvsugeren, kan noen feilsøking teknikker komme til nytte.

Instruksjoner

•Kople SteamVac Dual V til et strømuttak hvis tepperengjøringsmaskin ikke fungerer i det hele tatt. Erstatte eller tilbakestille sikring eller strømbryter etter behov.

•Løft opp utvinning tanken på forsiden av Dual V Hvis maskinen ikke er utsuging normalt. Tømme tanken, skyll og erstatte på enheten. Rock tanken litt å sikre det sitter riktig på teppet renere. Fyll vannbeholderen hvis den er lav.

Slå av og koble Dual V hvis det er en plutselig endring i tone, skitt rømmer fra enheten eller det er ingen suge. Undersøk i slangen for en hindring og koble slangen. Se innsiden for blokkering og fjern etter behov.

•Fjern vannbeholderen hvis rengjøringsmiddelet ikke dispensere. Slå ventil hetten i moturs og fjerne den fra tanken. Nyt hetten i varmt vann i 15 minutter og tørk med et håndkle. Fyll på rengjøring til "Max" merke med Hoover merkevare vaskemiddel.

•Åpne klart lokket på skjermbildet filter plassert på bunnen av Dual V, hvis børstene ikke flytte. Bruk en fuktig klut til å tørke skjermen. Flytte valglinjen innstillingen til "På" og kontroller at det er ingen fibre fanget i børster. Fjerne etter behov med saks når strømmen er avbrutt.