Feilsøke en Honeywell varmepumpe termostat

March 14

Feilsøke en Honeywell varmepumpe termostat

Honeywell produserer varmepumpe Termostater som kan programmeres eller kan være manuelt. Det er bare et par problemer som kan rettes på en termostat, ellers det må erstattes. Men det er noen feilsøking trinn som kan hjelpe deg å rette opp problemer med termostaten.

Instruksjoner

•Den termostat plasseres avkastningen luften grill og ca 5 fot over gulvet å måle en jevn temperatur i hjemmet.

•Er termostaten riktig angitt? Bryteren settes på oppvarming eller kjøling modus og temperaturen bør være pluss eller minus 2 grader av innstilte. Viften bør normalt settes i auto-modus. I automodus kommer viften når det er et behov for oppvarming eller avkjøling. Når viften er satt på på modus, styrker det viften å kjøre kontinuerlig for konstant sirkulasjon.

•Fjern termostaten fra sub base med en skrutrekker til å løsne de to skruene. Dette vil utsette termostaten ledninger. Det er seks av dem. Red er makt ledningen. Orange energizes magnetventil for kjølemodus. Gul bringer kompressoren på for kjøling. Grønn energi viften. Hvit er for ekstra varme. Svart er bakken ledningen.

•Den ledninger skal være i god form og har en fast sammensetning. Med et multimeter, sjekk fra røde ledningen til hver av de andre kabler, en om gangen. Det bør være en spenning lesning av 12 volt eller 24 volt. Hvis du får riktig målinger, er det tid for å endre termostaten. Hvis spenningen ikke er tilstede, sjekk sekundære ledningene av transformator og kontroller den leverer riktig spenning.

•Hvis det er ingen spenning lesing, også sjekke breaker eller sikring. Hvis bryteren er utløst, kan du tilbakestille den. Hvis det er en sikring, fjerne den og sjekk den med en ohm meter. Hvis det er ingen lese, sikring er dårlig og må erstattes. Hvis breaker turene igjen eller sikring blåser, må du ringe en kvalifisert servicetekniker.