Feilsøke en hjem termostat

June 14

Over tid kan en hjem termostat begynne å virke merkelig. Det kan hende at ovnen eller air conditioner ikke fungerer høyre ganger. Hvis du er oppvarming og kjøling ikke synes å bli arbeider riktig finnes flere enkle tips å prøve før du ringer i en profesjonell. Feilsøke en hjem termostat kan gjøres med enkle håndverktøy og på kort tid.

Instruksjoner

•Kontroller filtrene er rene og alle slanger til eller fra oppvarming og kjøling enheter seg er intakt og slitasje.

•Kontroller at termostat monteres nivå bruker et Vater. Kontroller også den er montert på en høyde på 5 fot. Å være for lav eller høy kan være årsaken til unormal atferd.

Stå et sted nær termostaten kontrollere utkast eller nærliggende varm eller kald luft kilder. Termostaten bør ikke plasseres i nærheten vents, Vinduer, ovner, hvitevarer, på utenfor vegger eller andre steder som representerer riktig romtemperaturen hjemme.

•Bytt batteriene i termostaten hvis du bruker en trådløs. Bruk mer langvarig litiumbatterier.

•Fjern termostaten dekke, og så skru den fra veggen. Føle inni veggen for varm eller kald luft som kunne påvirke din termostat avlesninger. Løse dette problemet ved å plassere noen isolasjon bak termostaten monterer den tilbake på veggen.

•Rengjør ut støvet inni termostaten ved hjelp av en liten, fin-bristled pensel. Også sjekke ledningen tilkoblinger for korrosjon. Hvis noen er synlig, Fjern ledningen for å rense bort korrosjon og koble ledningen til den rene terminal.

Finne den varme anticipator som er en liten lever i kalibrert skala i termostaten. Justere varme anticipator ett klikk "lenger" siden av skalaen hvis smelteovn eller klimaanlegget kjører for ofte eller det "korteste" Hvis ovnen eller air conditioner går for langt.

Tips og advarsler

  • Legg et termometer som du vet fungerer nesten termostat og overvåke det å se hvis temperaturen på termostat leser hva arbeider termometeret sier.
  • Slå av strømmen til termostaten når du arbeider med dens innvendige. Gjør dette ved tripping breaker som kontrollerer det i kretsen panel.
  • Ikke berør de indre delene av termostaten med fingrene. Du kan skade dem, eller du kan bli sjokkert.