Feilsøke en hjem sentral varme & a/c System

March 4

Feilsøke en hjem sentral varme & a/c System

Når det gjelder sentral oppvarming og kjøling, er huseiere vanligvis preget med et mylder av problemer. Ellers kjent som en HVAC eller oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg, fungerer HVAC-systemet du vel hele året ved å holde temperaturen på huset i en komfortabel grad. Lære trøbbel skyte er din HVAC viktig, så du vet aldri når det kan begynne å funksjonsfeil.

Instruksjoner

•Gå til hovedbryteren eller hjem oppvarming og kjøling panelet. Kontroller at HVAC-systemet er koblet til hoved strømforsyningen. Ikke glem å sjekke snublet kretser og blåst makt sikringer. Ofte huseiere ignorere grunnleggende reglene for feilsøking, bruke en enorm mengde energi og tid på unødvendige trivielle saker i stedet for etter årsaken til problemet.

•Locate sentrale enheten systemets HVAC utenfor huset ditt. Sentrale enheten er hjertet og hjernen til HVAC-systemet, og bruker luftkanaler og pumper for å sirkulere varm eller kald luft i huset etter temperaturen du har angitt. Kontroller at det er satt i ønsket konfigurasjon.

•Finn kondensatoren/fordamperen av HVAC-systemet utenfor huset ditt. Kontroller at viften kjører, og bladene og ytre spoler er ren skitt og rusk. Rengjøring kan gjøres med en støvsuger, pensel eller en fuktet klut. Mens rengjøring, sørg alltid at viften er slått av. Søke ikke overdreven trykk eller bladene kan bli bøyd og motoren kan funksjonsfeil.

•Bytt eller rense filtrene i sentrale enheten. Disse filtrene fanger støvpartikler fra luften strømmer inn i huset ved hjelp av elektrostatisk utladning. For best ytelse ikke kjøre systemet uten å bruke elektrostatisk støv filtre, eller når de er våt.

•Consult bruker manuell levert av HVAC produksjon selskapet å finne ut hvordan å smøre motoren i kondensatoren. De fleste kondensatorer har som regel porter der huseiere å legge til noen dråper olje til smøring.

Tips og advarsler

  • Det er vanligvis lurt å lese brukerhåndboken før noen feilsøking. Vanlige feil kan unngås ved å nøye lese instruksjonene fra produsenten. Regelmessig tuning og vedlikehold av HVAC-systemet også forhindre ofte feil.
  • Alltid koble strømforsyningen fra elektrisk utstyr mens feilsøkingen. Kontroller også at du bære isolerende hansker for å beskytte mot noe elektrisitet utslipp.