Feilsøke en Hibiscus plante med gul blader

June 1

Hibiscus (Hibiscus rosa-sinsensis) er en frost-anbud sørasiatiske vokst for sine fargerike blomster. Gule bladene på hibiscus planter er ikke alltid et tegn på en underliggende problem. De pleier å felle noen av deres lavere løv, som gule før slippe, flere ganger per år. Gul blader over en plante eller konsentrert på tips må bli grundig etterforsket. Ifølge verden av Hibiscus nettstedet, er gule bladene vanligvis forårsaket av overdreven varme eller kalde temperaturer eller bruk av upassende insektmidler.

Instruksjoner

•Kontroller hibiscus fabrikkens omgivelser å se om noe har endret seg. Gule bladene er et tegn på stress og kan være forårsaket av en plutselig økning eller nedgang i lysnivået eller temperatur. Forutsatt at de ikke er ekstreme, bør endringer i forhold bare forårsake midlertidig blad gulfarging og blad slippe.

•Kontroller jorden rundt en hibiscus plante med gul blader. Hvis det er veldig tørr, deretter vann din plante grundig, noe som gjør at vannet når roten ballen. Hvis jorden er våt 1 tomme under overflaten, gjelde ikke eventuelle mer vann til den har tørket. Vann hibiscus anlegget i varme eller vind vær når fordampning priser økning. Redusere vanning i vått og kaldt vær.

•Fertilize en hibiscus plante hvis den har gule bladene med grønne vener som ikke slipp av. Denne tilstanden kalles chlorosis og skyldes mangel på mikronæringsstoffer. Bruke gjødsel beriket med jern hvis gule bladene er konsentrert på tuppen av grenene. Bruke gjødsel beriket med magnesium hvis gule bladene på eldre vekst.

•Bruk et insektmiddel egnet for hibiscus hvis anlegget har en infisering. Unngå produkter som inneholder malathion som dette medfører gule bladene på hibiscus planter.

•Kontroller din hibiscus plante for underskriver av edderkopp mite infestation. Tegn inkluderer blad mottling og fine edderkopp webbing på i strå og blad undersides. Behandle edderkopp mite infestations av sprøyting anlegget daglig med vann eller en kommersiell miticide spray.

Tips og advarsler

  • Sviske tilbake stilkene som har mistet det meste av sine blader å oppmuntre friske vekst.