Feilsøke en håndverker makt vaskemaskin PSI høytrykksvaskeren

August 13

Feilsøke en håndverker makt vaskemaskin PSI høytrykksvaskeren

Håndverker press skiver inkluderer modeller som kan pumpe opp til 2200 pund av trykk pr. kvadrat tomme (psi) og flyt priser opp til 1,9 gallons per minutt. Håndverker aksial-cam pumpene har rustfritt stål stempler, automatisk ned funksjonalitet og vaskemiddel siphoning systemer. Noen håndverker makt skiver har rask koble spray tips som knytte til 25-fots slanger. Problemer med en håndverker kraft vaskemaskin kan være knyttet til problemer med pumpen, vaskemiddel blanding eller motoren. Ofte kan feilsøking korrigere disse problemene.

Instruksjoner

•Straighten mengden slange og kontroller at vann tappekran er fullt på hvis pumpen ikke klarer å produsere press og utstillinger lav vann volumet. Endre ut av dyse ved trekke tilbake på quick-connect ring og trekke spray spissen av. Sett inn en annen tips. Den svarte en brukes til å angi vaskemiddel, og de grønne og røde er høytrykks tips.

•Kontroller og rengjør innløpet skjermen. Undersøke skjermen på pumpens vanninntak og ser for tresko. Skrap alle partikler av med neglen.

•Sett vaskemiddel siphoning rør i vaskemiddel hvis vaskemiddel ikke bland med vann og spray. Deretter tilbake til normal prioritet sjekk ballen - det kan bli gummed opp med vaskemiddel - deaktiverer motoren og vannforsyning. Trykk den røde knappen peker spray i en trygg retning å avlaste presset. Fjern vaskemiddel siphoning slangen fra piggete montering på pumpen, og bruker en Allen fastnøkkel, poke montering før du nå ballen og føler det flytte.

•Hvis motoren starter ikke eller starter og går dårlig, må luftfilteret: Skru ut skruen på toppen av filterhuset. Deretter fjerne forsamlingen, gjør at rusk ikke faller inn motoren. Rengjør alle filter delene i en oppvaskmiddel og vann blanding, presse filteret og la det tørke, og legge en dråpe olje til skum. Klem skum i en ren klut til å fjerne overflødig olje før erstatte filteret i filterhuset og sikre toppen med beholde skruen.