Feilsøke en håndverker døråpner

April 28

Feilsøke en håndverker døråpner

En håndverker garasje døråpner kan ikke reagere på signaler til tider gjengivelse døren ikke svarer. Feilsøking døråpner i slike tilfeller krever bruk av dørens nødsituasjon release tau å frigjøre dørens motor og tillate manuell reparasjon. Heldigvis profesjonell hjelp er ikke nødvendig for å feilsøke og reparere en garasje døren åpen, og ingen verktøy er nødvendig.

Instruksjoner

•Locate garasjeportens nødsituasjon release tau Hvis døren er fast og ikke svarer til signaler fra døråpner. Nødsituasjon release tau henger fra samlingen overhead og er et karakteristisk rødt.

•Trekk nødsituasjon release tau. Handlingen kobles motorstyring åpning enheten og flytter dørens utgivelsen armen til loddrett sideretning.

•Grab garasjeporten er inne håndtaket, og "tur sakte" døren til lukket posisjon. Døren skli ned uhindret. Forsøk ikke å lukke det for fort eller det kan være skadet.

•Grasp krisen slipp tau, og plasser den i 45-graders vinkel i garasje gulv eller tak. Trekke tau i en vinkel. Dermed vil returnere dørens utgivelsen armen til vanlig posisjon.

•Skyv håndverker dør åpens knappen. Denne handlingen vil å engasjere dørens motor og tilbake garasjeporten til dens vanlig driftstilstand.