Feilsøke en godt pumpe

October 26

Det er mange måter som en godt pumpe kan funksjonsfeil, og mange grunner for hver feil oppstår. Om din godt pumpen motoren ikke starter, stopper ikke starter, eller aldri stopper finnes, flere muligheter for å se hva kan være galt. Feilsøking vel pumpen vanligvis innebærer inspisere mange deler av pumpen for tegn på skade eller upassende fungerer. Ofte er en diagnose gjort gjennom prosessen med eliminasjon. Avhengig av dine kunnskaper om VVS og elektrisk anlegg, kan mange av reparasjonene gjøres uten profesjonell rådgivning.

Når motoren gjør ikke starte

Vel pumpen motoren starter ikke for en rekke årsaker. Noen er enkle å fikse og noen krever ekstra arbeid og kompetanse:Sjekk sikringer og effektbryter boksen. Hvis en strømbryter har snublet bare vende bytte. Se etter skitten, løs eller korrodert sikringer som erstatter.

Kontroller bryteren ledninger, kabling og press. Lik sikringer, se etter korrosjon eller løse tilkoblinger som må byttes. Når trykket bytte tester spenningsnivået kontakten poeng. Hvis det er liten eller ingen spenning først prøve å rengjøre kontakten poeng. Hvis det ikke kan du prøve å erstatte trykket bytte.Måle spenningsnivået linje terminalene. Bruk en spenning meter for å se hvis spenningen er pluss eller minus ti prosent av vurdert spenning. Hvis spenningen leser feil må du kontakte selskapet strømforsyningen.

Når motoren starter altfor ofte

Når trykket bytte. Hvis trykket bytte innstillingen tilbakestilles feil bare. Hvis det er merkbar feil det må byttes.Inspisere tilbakeslagsventil. Hvis tilbakeslagsventil er fast åpen vil det ikke holde riktig trykket og fortsetter å starte. Hvis dette er tilfellet må den byttes ut.Sjekk luften lade. En feil luften kostnad kan føre til en tank som er vannfylte og må erstattes.Inspisere rørene. Ta en titt på rørene koblet til vel pumpen for å se om du finner noen åpenbare lekkasjer som krever rør erstatte eller reparere.

Når motoren vil ikke stoppe kjører

Når trykket bytte. Se om justere trykket bytte stopper motoren og løser problemet. Ellers prøve og rengjør kontaktene. Hvis dette ikke fungerer er det mulig at du må erstatte trykket bytte.Se etter løse eller ødelagt godt pumpe deler. Kontrollere pumpen for løs koblinger eller en ødelagt motorakselen, hvis du ser noen åpenbar skade den må repareres eller erstattes.Inspisere tilbakeslagsventil. Hvis tilbakeslagsventil i lukket posisjon vil det stoppe motoren. Å justere ventilen.Når skjermbildet pumpen. Hvis det er blokkert eller tilstoppet av skitt eller rusk fjerne det ved å tørke hva er clogging den bort.

Tegn på en Well-Worn pumpe

Skiltene at en godt pumpe har levd ut dens levetid ligner på hva som skjer når det er en lav lekkasje eller når brønnens vannivået er lavt. Du kan diagnostisere en slitt pumpe via av eliminasjonsmetoden.Utelukke en lekkasje av inspeksjon rørene. Neste lavere trykket bytte. Hvis pumpen slås av og slitte deler kan være å klandre og deler og/eller hele vel pumpen kan sannsynlig trenger utskifting.

Advarsler

Det er klart at visse aspekter av vel pumpen feilsøking krever kjennskap og komfort arbeider med elektriske og rørleggerarbeid systemer. Når du er i tvil, kan du velge sikkerhet ved å ringe en lisensiert reparasjon person. Prøv ikke å gjøre elektriske eller rørleggerarbeid reparasjoner hvis du ikke er kvalifisert.