Feilsøke en garasje døren tastatur

April 6

Garasjen dør openers opererer via trådløse fjernkontroller som fungerer på samme måte som typen du bruker TVen. Trådløse fjernkontroller sende radiosignaler til garasjen døråpner motoren. En garasje døren tastaturet er sannsynlig fastmontert, men du fortsatt trenger å programmere den, i tillegg til å velge og angi en PIN (Personal Identification Number). Ledninger, programmering og skrive inn PIN-koden er områder som kan være problematisk. Noen feilsøking taktikk kan hjelpe deg å få garasje døren åpning og lukking jevnt.

Instruksjoner

•Sett-programmet PIN. Tasten "Lære" på motor enhet. Lampen lyse jevnt i 30 sekunder. Angi en firesifret PIN på fjernkontrollen og trykk og hold knappen "Gå inn". Slipp knappen når de motor enhet lampeneblinker.

•Åpne døren med den trådløse fjernkontrollen og ikke tastaturet. Bruker eliminering, vil du kunne identifisere problemet. Hvis døren åpnes med fjernkontrollen, men ikke tastaturet, er det et problem med tastaturet. Se etter ledninger problemer, for eksempel frynsete ledninger, ledninger som ha blitt snagged en stift og andre problemer.

•Skriv PIN og se etter noen lys på motoren som kan blinke svar. Noen garasje døren motorer har en lås-funksjon som kan ha blitt angitt ved en feiltakelse. Slå låsen ansiktstrekk på og av for å se om det retter problemet.

•Reboot hele installasjonen. Omstart vil fjerne noen kommandoer fra tastaturet som kan ha forvekslet motoren. Koble motoren, vent et øyeblikk og plugg den tilbake igjen.