Feilsøke en Frigidaire tørketrommel med en blinkende Panel

August 13

Feilsøke en Frigidaire tørketrommel med en blinkende Panel

Mange av Frigidaires tørketrommel er foran lastere med opplyste kontrollpaneler. I oktober 2011 utgjør affinitet klassen, eller familie, gass og elektrisk tørketromler mesteparten av disse apparater. Disse høylig-igitized tørketromler tillate finjustering av syklusen, temperatur og tørrhet for hver Last på Klesvask. Men hvis du prøver å endre eller avbryte tørketrommelen etter en syklus har startet, kan du oppleve blinkende lys på kontrollpanelet. Du kan unngå disse blinkende indikatorer ved å følge noen prosedyrer for tre nevnte valgene du kan ofte endre for hver Last på Klesvask.

Instruksjoner

•Trykk "Avbryt" på panelet hvis du vil endre til en annen syklus når en tidligere valgte syklus har startet. Slå på syklus velgeren bryteren i retning av nye syklusen. Trykk "Start" for å fortsette tørking.

•Trykk "Pause" Hvis du vil endre temperaturen. Trykk "Temperament" for å velge en ny temperatur. Trykk "Start" for å fortsette tørking.

•Trykk "Pause" Hvis du vil justere tørrhet. Trykk på "Tørr nivå"-knappene for å bla gjennom og velg en annen tørrhet. Trykk "Start" for å fortsette tørking.