Feilsøke en Frigidaire avfukteren

December 15

Frigidaire selskapet produserer mange store apparater i hjemmet, som ovner, kjøleskap og oppvaskmaskin. Selskapet produserer også oppvarming og kjøling produkter, inkludert klimaanlegg og avfuktere. Avfuktere er utformet for å redusere fuktighetsinnhold i luften, som kan være ganske nyttig i varmt og fuktig klima. Feilsøke en Frigidaire avfukteren kan være nyttig hvis du har problemer med enheten, og trenger hjelp med å finne en løsning.

Instruksjoner

•Kontroller Frigidaire avfukteren er ordentlig koblet til et strømuttak hvis avfukteren ikke fungerer. Erstatte eller tilbakestille sikring eller strømbryter hvis nødvendig.

•Kontroller tørrhet nivå valgt i avfukteren hvis enheten slås av, men har strøm. Avfukteren slås automatisk av når fuktighetsnivået er nådd. Angi "Kontinuerlig" ønsker du avfukteren funksjonen på en konstant basis.

•Kontroller vann bøtte hvis avfukteren slår seg av uventet. Fjerne vann bøtte fra forsiden av enheten. Tømme den og returnere den til enheten.

•Rengjør grillen med en liten vakuum hvis avfukteren synes å kjøre kontinuerlig. Overmål skitt kan føre til at enheten ikke virker. Kontroller at avfukteren ikke ligger i nærheten dører eller vinduer som er åpne hele tiden, som luften utenfor kan føre til at enheten skal fortsette.

•Trykk "Fuktigheten" knappen eller Drei kontrollknappen til en lavere innstilling hvis enheten fungerer, men luften er ikke tørr nok. Kontroller at grillen ikke er skitten eller blokkert. Merk at avfukteren ikke fungerer bra hvis romtemperaturen er under 41 grader Fahrenheit.