Feilsøke en elektrisk Sprinkler ventil

March 4

Siden de fleste vanningssystemer defineres når solen er ned, lagre vann og være mer effektiv, er det nødvendig å manuelt slå på systemet i løpet av dagen å sørge for at alt fungerer. Når dette er gjort, og en gruppe ledere ikke fungerer, ville noen feilsøking behøves. Det første stedet å sjekke er kontrolleren programmet. Hvis inndelingen er planlagt å kjøre, kan så det antas noe er galt i ventilen.

Instruksjoner

•Fjern dekselet for kontrollen ledninger på kontrolleren. Den ligger på baksiden av noen enheter. se brukerhåndboken for å finne riktig plassering.

•Vri hele systemet på og sjekk spenningen på hver koblet ledningen. Angi multimeter 200 volt a/c innstillingen. Bruk røde sonden positiv terminal hver sone og svart sonden på bakken ledningen for systemet. Hvis alle spenninger er det samme, så kontrolleren fungerer. Deaktivere systemet.

•Locate og avdekke alle Reguleringsventiler. Slå hver ventil på manuelt. Hver kontroll ventil har en annen prosedyre for å aktivere ventilen manuelt. Den enkleste måten å aktivere hver regulatoren manuelt er å fjerne releet. Hvis vannet kommer på for hver del, deretter er ventilen selv ikke problemet. Men hvis vannet ikke kommer på for en inndeling, må ventilen for denne delen erstattes. Installere all solenoider etter at de er fjernet.

•Vri på hele systemet manuelt og spenningen på ledningene på ventilene. Bruk røde sonden for å sjekke røde ledningen og svart sonden på svart ledningen. Direkte begrave tilkoblinger må fjernes for å teste dette. Hvis spenning er den samme som i kontrolleren, så er ledningene fin. Hvis spenninger er null, deretter ledningene er kuttet og må byttes.

•Bytt releet på ventilen hvis ventilen har bestått alle andre kontrollene.

Tips og advarsler

  • Sørg for å teste systemet helt før du bestemmer hva du skal erstatte.
  • Cut ledninger eller dårlig solenoider er de vanligste årsakene til en sone ikke fungerer.
  • Pass på å depressurize systemet hvis fjerne ventiler.