Feilsøke en Bissell teppe renere med vann som ikke kommer ut

June 19

Bissell selskapet produserer en rekke maskiner laget for å rense harde gulv og tepper. Selskapet tilbyr en rekke teppe rengjøringsmidler fjerne flekker fra tepper, bruke en kombinasjon av vann og rensemiddel. Etter bruk er det mulig for gulvteppet renset å feil ved dispensering ikke vann. For å fastslå årsaken til denne feilen, må du utføre en feilsøkingsprosedyrene. Mesteparten av tiden, innebærer reparasjon å fjerne fiber tette som hindrer at vannet kommer ut av dysene.

Instruksjoner

•Grasp rengjøringsmiddel tank og fjerne den fra maskinen. Sette tanken inn i maskinen, gjør at det passer godt i maskinen. Hvis tanken er enda litt forskyves, kan ikke vann komme inn i maskinen. Visuelt inspisere Hevert røret på tanken å sikre at det ikke er blir trykket mellom veggen av gulvteppet renset og tanken.

•Vipp håndtaket på gulvteppet renset nedover til den hviler på gulvet. Undersøk bunnen av maskinen. Fjerne synlige teppe fiber eller hår tresko som sitter fast i dysene.

•Skyv munnstykket dekker nedover mot maskinen hjulene til å fjerne den. Så trekk dyse selv å fjerne det fra maskinen.

•Soak spray tips i en vask full av varmt vann i fem til ti minutter å rengjøre alle tresko fra munnstykket hullene. Tørr tipset munnstykke med et håndkle. Koble det og munnstykke dekselet tilbake på vakuum.

•Fyll vannbeholderen med vann til den når påfyllingsstreken. Fyll vannbeholderen skitne med rent vann til den når den maksimal vannlinjen. Koble maskinen, og slå den på. Trykk på avtrekkeren, ligger i håndtaket, i 60 sekunder å forsøke å tvinge vannet gjennom systemet.

Tips og advarsler

  • Hvis din Bissell teppe renere fortsatt har problemer, bør det være betjent av en sertifisert Bissell reparasjon.