Feilsøke en Bissell PowerSteamer ProHeat platina II

September 25

The Bissell PowerSteamer ProHeat Platinum II er en støvsuger som er utformet for å gi Tepperensing for hjemmebruk. Enheten bruker et sett av turbo børster å trekke smuss ute av gulvteppet overflaten, samt en rengjøring og vann tank system som låsene sammen. ProHeat varmer opp vann og renere å oppdra skitt ved rengjøring tepper, møbeltrekk og bart gulv. Standard vedlikehold og omsorg bør bidra til å holde ProHeat fungerer bra, men hvis det oppstår problemer, noen feilsøking arbeid kan være nødvendig.

Instruksjoner

•Plugg ProHeat til en jordet stikkontakt tre-spiss Hvis maskinen ikke er operativ. Slå kraften og kommandolinjebrytere for "SmartTemp" til "On".

•Kontroller at bryteren "SmartTemp" er "På" Hvis klar-lampen ikke lyser, indikerer at rengjøringsmiddel har oppvarmet til ønsket temperatur. Strømbryteren må være på også.

Slå av ProHeat og kontrollere vanntank og "SmartMix" rengjøring tanken hvis enheten ikke er sprøyting rengjøringsmiddel eller lite spray kommer ut. Trekke vann tank håndtaket frem for å trekke det fra maskinen og fyll med rent, varmt vann. Rengjøring formel tanken på venstre side av enheten og skal bli fylt til fyll mark Bissell merkevare rengjøring formel. Når setter både tanker tilbake inn i maskinen, gjør at tankene Klikk på plass før gjenopprette makt.

Slå av maskinen, og koble fra strøm Hvis maskinen er full av vann og rengjøring, men ikke utsteder rengjøringsmiddel når du skyter. Bruke en flat skrutrekker til å løfte åpne døren belte, som er på bunnen av vakuum hodet. Se på beltet og Bytt den om det er brutt, delt eller skadet. Kontakt Bissell for en erstatning beltet om nødvendig, og bruker ikke ProHeat før du installerer et nytt belte.

•Endre "ReadyTools" bytte til en annen innstilling hvis renere ikke er utsuging opp riktig under bruk. Kontroller at rengjøring formelen og vanntanker plasseres i maskinen fast og lokkene er ordentlig lukket.

Tips og advarsler

  • Kontakt Bissell mer hjelp hvis du ikke kan løse problemet.