Feilsøke en Biddeford elektrisk teppe

November 22

Feilsøke en Biddeford elektrisk teppe

Biddeford elektriske tepper gir et ekstra nivå av varme i din seng om vinteren varme opp omkringliggende tepper før du får og holde sengen toasty mens du sover. Du vil føle forskjellen umiddelbart hvis Biddeford teppet slutter å fungere, med kaldere tepper og ingen forvarmes ark. De fleste problemene med Biddeford elektriske tepper er forårsaket av feil termostat innstillinger eller problemer med strømforsyningen. Løse disse problemene vil hjelpe deg å holde varme i natten med Biddeford teppet igjen.

Instruksjoner

•Kontroller at elektriske teppet er koblet. Ikke bruke skjøteledninger eller kraften barer - alltid Koble strømledningen direkte til en stikkontakt. Kontroller at uttaket er slått på, hvis mulig.

•Følg strømledningen fra uttaket til teppet, sørge for hver tilkobling er avkuttet på plass. Plast leddene i strømkabelen er noen ganger jobbet løs ved vanlig bevegelse i sengen.

•Kontroller elektriske teppet er slått på på strømbryteren på termostaten. Biddeford elektriske tepper kan slås på og av direkte fra termostaten, lagrer du forlate sengen og koble den ved utløpet.

•Kontroller at termostaten er varmt nok for din personlige smak. Skru termostaten til sitt høyeste innstilling og vente i fem minutter; teppet skal være varm. Slå ned termostaten og klatrer opp i sengen.

•Gå teppet så det er direkte under laken. Den varmende effekten vil bli eliminert av flere lag med tepper mellom deg og teppet.