Feilsøke en basseng pumpe

September 16

De fleste problemene med bassenget kan spores tilbake til pumpen. Pumpen er en viktig del av mekanisk utstyr fordi det holder vannet sirkulerer og holder vannet rent. Enten det er lyder eller en redusert vannføring, er pumpen vanligvis skyldige. Heldigvis er feilsøking en basseng pumpe faktisk ganske lett hvis du vet hva du leter.

Støy

Bassenget er kapasiteten detemines riktig størrelse på bassenget pumpen. Den gjennomsnittlige pumpen vil pumpe hele vann volumet hvert døgn. Noen pumpe produsenter foreslår at dette gjøres hver åtte timer. Uansett hvor mye vann pumpes over tid, må bassenget ha riktig størrelse pumpen.

Hvis en større pumpe er installert enn nødvendig, kan pumpen lage høye lyder. Huseiere noen ganger gjøre feil at en større pumpe vil sirkulere mer vann. Sannheten er at avkastningen røret skal kunne sirkulere vann pumpen er å trekke i. Hvis denne datakanalen er mindre enn pumpen kan romme, vil det føre til mekanisk støy. Støy er bare et symptom på det kan være et større problem. Hvis pumpen og retur rør fortsetter å gå ikke samsvarer, kan pumpen brenne ut eller bryte ned. Finn ut hvor mye vann volumet bassenget har og installere en pumpe plass at beregningen.

Gjennomstrømning

Siden pumpen trekker en viss mengde vann hver dag, kan det noen ganger være lett å se hvis vannstrømmen synes å være på. En nedgang i mengden av vann pumpes kan skyldes en tresko i systemet. Før undersøke tette pumpen stenge strømtilgangen. Deretter Kontroller vanninntak hvor vannet går gjennom pumpen. Kontroller om det er noe som kan stoppe vannet fra strømmer gjennom innløpet. Neste alternativ er sil kurven i pumpen. Se brukerhåndboken på åpne pumpen og finne silen. Hvis det er rusk i silen, rense den og legge den tilbake i pumpen. Starte pumpen tilbake og vente å se om optimal infusjonshastigheten returnerer.

Pumpen stopper

Noen ganger kan du høre at pumpen er på, men ikke pumpes vannet gjennom systemet. En av de åpenbare årsakene kan være mangel på vann i bassenget. Vannivået skal nå mengden av pumpen. Legge mer vann til bassenget og se hvis pumpen begynner igjen.

Pumping kan også brytes hvis det er en tett filter. Slå av pumpen og finne filteret. Sjekk for skade på filteret. Skadet filtre bør erstattes. Hvis filteret er skitten, rengjør det av og legge den tilbake. Slå på pumpen tilbake og vente å se om pumping returnerer. Hvis disse alternativene mislykkes, kan det være noe mer problematisk. Dette kan bety det er en luft lekkasje i inntak linjene eller en feil med viftehjulene i pumpen. Hvis du tror dette kan være tilfelle, få en faglig mening.