Feilsøke en Armstrong Air ovn

December 25

Feilsøke en Armstrong Air ovn

Armstrong luft av Columbus, Ohio, gjør et bredt spekter av både gass og oil fired ovner å gi bolig- og varme. Siden alle Armstrong ovner deler de samme grunnleggende komponentene (fan, brennere, varmeveksler og termostat), er det felles trinn du kan bruke til å feilsøke Armstrong Air ovnen modellen bør du har problemer. Bare husk å alltid slå av og deaktivere strøm breakers før du åpner noen ovn dekke paneler. Når problemer er fullført, slå på drivstoff og strøm før du prøver å starte ovnen.

Ingen varme

Gass - og oil - fired ovner har åpen flamme brennere å produsere varme. Hvis brennerne er tett, kan de ikke kan produsere nok varme til å gjøre sirkulerer luften varmt nok. Åpne Armstrong ovnen og se hvor brenselet linjen er koblet til enheten i. Dette er samlingen brenner. Kontroller at det er ingen oppbygging av sot eller andre skitt tilstopping brenner utsalgssteder. Pass også på gass eller olje linjen har fri flyt til brenner forsamlingen. Ovnen har også en pilot lett å antennes drivstoffet når ovnen starter. Se om piloten lyset (en liten blå flamme) er brenne. (Det vil gå ut når du slår av.) Slå på drivstoffmengden og sørge for at piloten lyset vil antennes.

Ingen luft eller ingen varm luft

Hvis ovnen vil starte og brennerne vil tenne, men det er fortsatt ingen varm luft, sjekk varmeveksler for tilstopping eller forstyrrelser i luftstrømmen. I tillegg er en enhet der kald luft flyter i over-brennere og varm luft strømmer ut. Også slå på elektrisk kraft og se hvis blåser fans betjene. Kontroller at viften fans er rene av bygget opp støv og skitt.

Termostat

Kontrollere veggen termostatenheten for å avgjøre om det fungerer riktig. Skru av enheten å "bare" å se hvis viften fungerer. Hvis viften ikke fungerer sammen med ovnen (og muligens en vedlagt sentrale klimaanlegget enhet), deretter må termostaten erstatte. Noen Termostater forlange batterier. Sjekk batteriene og sørge for at de ikke er utslitt. Alltid erstatte termostat batterier minst to ganger i året. Når du endrer klokker på begynnelsen og slutten av sommertid-, endre termostat batteriene deretter.