Feilsøke en Aquabot bassenget Rover

October 12

Hvor mange ganger har du hørt noen si at de ønsker å ha sine egne i bakken basseng, hvis det var ikke for konstant pleie og vedlikehold involvert? Aquabot har besvart det innvendingen med Aquabot bassenget Rover. den har en modell, Aquabot Turbo T4RC, kan gjøre ork i en time. De som eier disse bassenget rengjøring roboter kan bevitne deres kvalitet og ytelse. De kommer med fire år/300 rene syklus garanti, og bør du trenger, kan du mer enn sannsynlig feilsøke og reparere en selv.

Instruksjoner

•Kontroller at flytende håndtere låses sikkert på plass øverst på enheten. Riste håndtaket for å sjekke om det er vann inni og renne den.

•Fjern eventuelle veggen hindringer som hindrer roboten mot venstre eller høyre bevegelser under rengjøring behandle. Vipp opp eller fjerne stiger, lysbilder og andre objekter fra vannet. Hvis stiger og hindringer ikke er flyttbar, dele bassenget i separate deler, med stiger som referanse poeng, og rengjøre hver del separat. Finn strømforsyningen mest fjerntliggende poeng fra bassenget under hver rengjøring syklus.

•Still strømforsyning på midten av langsiden slik at roboten til å fullt utvide sin flytende kabelen i begge retninger. Gre og spredt kabelen på overflaten av vannet å frigjøre sin hele spekteret av bevegelse. Kontroller at det øvre forkanten av rengjøring børster er clearing overflaten av vannet som det renser langs vannlinjen.

•Kontroller pumpen motoren å se at det fungerer riktig. Hvis det ikke er, se brukerhåndboken for feilsøking delen. Kontroller at stasjonen belter og banen er riktig justert og tett montert. Justere og stramme seg, eller erstatte om nødvendig.

•Kontroller børster seg å se hvis de er slitt betydelig. Slitte børster vil ikke ha trekking av full lengde pensel bust. Husk også på at vann under 70 grader F vil stive pensel bust og redusere trekkraft. Erstatte gummi børster av skjære kategoriene med en saks eller trekke ut metall stang og innpakning utskifting rundt stang eller rør per manuell instruksjoner.

•Øk flotasjon. Fjerne begge skruene og vende H-float, skummet side ned mot bunnen lokket. Re-fest med skruene fra utsiden. Legg de to andre flyter, plassere dem i områder ved inntak ventil hus.