Feilsøke en Admiral tørketrommel som ikke tørre klær

April 27

Maytag Admiral er en tørketrommel som gir en rekke tørking innstillinger for din delikat, tilfeldige eller tunge stoffer. Det inkluderer også en energi foretrukne innstillingen automatisk for å redusere energiforbruket, samtidig som det gir nok varme til å tørke tøyet raskt. Hvis tørketrommel på og er satt til riktig innstilling, men ikke tørke ut din klær, kan problemet skyldes overdreven lo buildup i tørketrommelen. Lo fellen er merket, kan en blåst sikring i ditt hjem hindre tørketrommelen å gi tilstrekkelig varme. Vedvarende problemer med tørketrommelens varme innstillingen krever en profesjonell tekniker å reparere tørketrommelen.

Instruksjoner

•Vri maskinens temperatur ringe til "High/tung" og justere venstre tørketrommel ringe å "Svært tørt" for å finne ut om problemet skyldes feil ekstern innstillinger.

•Still venstre tørketrommel ringe til "Off" og trekke ut skjermbildet lo på toppen av maskinen. Gni fingrene mot lo skjermen å samle lo, og kaste alt i papirkurven. Sett inn lo skjermen tilbake i tørketrommelen og angi tørketrommelens ringe til "Svært tørt" teste maskinen.

•Kontroller ditt hjem strømbryter for snublet krets eller blåst sikring. Admiral elektriske tørketrommel bruker to sikringer for å kjøre effektivt, og hvis en av sikringer brenner ut tørketrommelen kjører men ikke skikkelig varme opp. Kretsen kan automatisk slå seg av eller tur, fordi for mange elektriske enheter forsøker å bruke energi på én linje.

•Trekk tørketrommelen og andre elektriske enheter tørketrommel, og Vend krets slå på ditt hjem krets breaker for å gjenopprette energi. Når snudd, koble tørketrommel baksiden til stikkontakten og trykk på start-knappen for å starte tørking syklusen.