Feilsøke en 220-volts Baseboard ovn

November 30

Baseboard ovner brukes til varme områder på et rom. De er vanligvis plassert langs foten av utvendige vegger og under windows. En 220-volts baseboard ovn bruker to varme ledninger for å levere elektrisk kraft til varmeapparatet. Disse trådene er elektrisk koblet i hver ende av det lange elementet som går hele lengden av ovnen. De fleste baseboard varmeovner bruker en innebygd termostat. En av 220-volts ledninger er koblet til termostaten, mens den andre ledningen er festet til den andre enden av ovnen. Termostaten vil foreta eller bryte tilkoblingen for makt ledningen, slås ovnen på og av. Denne vekslingen styres av temperaturinnstillingen termostaten, som er justerbar.

Instruksjoner

•Bekreft at 220 volt mates fra boksen for overlastbryteren panelet til baseboard varmeapparatet. Identifisere breaker i boksen panelet som er fôring baseboard varmeapparatet.

•Ta ut boksen kretsbrytere panelet dekk med skrutrekkeren. Slå volt ohm måleren av og til volt posisjon. Plass den røde bly "volt" kontakten og svart ledelsen i "vanlige" kontakten. Slå bryteren på baseboard varmeapparatet.

•Berørings røde føre til en terminal skruene i bunnen av strømbryteren hvor ledningen er tilkoblet. Plass tuppen av svart føre til andre skruen på samme strømbryteren. Måleren bør lese 220 volt. Hvis måleren ikke, er breaker dårlig. Erstatte breaker. Hvis spenningen er god, går du til neste trinn.

•Vri bryteren av og erstatte luken. Fjern baseboard varmeren til elektriske dekselet på termostaten. Det skal være to ledninger festet til baksiden av bryteren termostat.

•Slå meter til ohm. Flytte røde ledelsen fra "volt" kontakten til "ohm"-kontakten. Touch både red ledelsen og svart føre til en hver av termostaten kontaktene. Drei knotten på termostaten. Måleren skal gå fra en "åpen" eller "uendelig ohm" til en "direkte kort" eller "0 ohm" som knotten snus. Med andre ord, bør du bytte termostaten på og av. Hvis termostaten ikke bytte mellom på og av, er termostaten dårlig. Erstatte termostaten. Hvis alle sjekker, fortsetter du til neste trinn.

•Fjern den andre enden av baseboard varmeren dekselet. Holde måleren i ohm posisjon. Trykk lede av måleren til kontakten i den ene enden av ovnen. Plass andre ledelsen av meter i den andre enden av ovnen. Måleren skal vise noen form for motstand lesing. Hvis måleren leser en vidåpne eller uendelig ohm, varmeapparatet elementet er brent ut og må erstattes. Hvis varmeapparatet ser ut til OK, går du til siste trinn.

•La dekker av ovnen. Slår måleren tilbake til stillingen som "volt" og erstatte den røde bly "volt"-kontakt. Skru strømbryteren på. Trykk fører av måleren varmeapparatet elementet på samme måte som trinn 6. Måleren skal lese 220 volt. Hvis måleren leser 110 volt eller mindre, er en ledning brutt. Erstatte feed ledninger eller spore ledningene bakover for å finne pause.

Tips og advarsler

  • Nye baseboard varmeovner har en fet, røykfylt lukt når første energi. Dette er normalt for de første 20 minuttene til 30 minutters drift. Hvis lukten vedvarer, kontakter du produsenten. Varmeren kan ha utviklet en lekkasje. Noen ovner inneholde en olje for en oppvarming medium.