Feilsøke elektriske problemer med en bryter & Outlet oppsett

February 22

Feilsøke elektriske problemer med en bryter & Outlet oppsett

Feilsøking elektriske problemer er en tidkrevende prosess prøving og feiling. Du kan finne kilden til problemet ved å starte på enheten og jobbe deg tilbake langs tilkoblinger. En typisk boligområde lys krets bærer 120 volt på 15 ampere strøm. Dette er nok til å stoppe hjertet ditt og alvorlig skade deg. Berør bare ledninger eller terminaler.

Instruksjoner

Slå av strømmen lyset ved å bla bryteren.

•Plugg en arbeider lampe i slått stikkontakten.

Slå på lyset på bryteren. Hvis lyset aktiveres er det ingen problem.

•Kontroller breaker for krets du arbeider med på hjemmet distribusjon panel. Hvis det er i "Av" posisjon, er dette sannsynligvis kilden til problemet. Slå den tilbake til "På" posisjon og se om lyset fungerer. Ellers slå bryteren til "Av" posisjon.

•Start bryteren til "På" posisjon. Ta ut skruen som beholder frontplaten bryteren med en skrutrekker. Fjern de to skruene som holder bryteren til boksen og trekke ut bryteren.

•Look på de to hvite ledningene å sjekke at de er fortsatt vridd sammen med en vri på tråders på toppen. Hvis de kobles, er dette mest sannsynlig kilden til problemet.

•Vri kraft igjen for krets du arbeider med på hjemmet distribusjon panel. Vær svært forsiktig ikke ikke å berøre den bryter eller ledninger fordi de kanskje leve.

•Berørings bunnen høyre svart wire isolasjon på bryteren med spissen av en ikke-kontakt spenning detektor. Hvis enheten ikke oppdager elektrisitet, ligger problemet i distribusjon-panelet. Ta kontakt med en elektriker for å gjøre reparasjonen.

•Berørings spissen av ikke-kontakt spenning detektoren til øverste høyre svart ledningen på bryteren. Hvis detektoren ikke finner elektrisitet, er problemet sannsynligvis en dårlig bryter. Hvis den finner makt, er problemet mest sannsynlig en tilkobling på byttet stikkontakt.

Slå av strømmen i bryterboksen viktigste og Monter bryteren, reversere prosessen brukes til å fjerne den.

Tips og advarsler

  • Arbeider rundt elektrisitet er farlig fordi vi ikke kan se den. Hvis du er ukomfortabel med farene ved arbeider rundt elektrisitet, kontakt en elektriker for å gjøre vurderingen.