Feilsøke elektriske ovner

November 2

En feil elektrisk ovn er en årsak til ubehag og en potensielt farlig fare. Det er viktig å feilsøke din elektrisk ovn så snart du oppdage problemer slik at du kan finne en rask løsning eller ringe en reparatør. Følg denne fremgangsmåten for å feilsøke en elektrisk ovn.

Instruksjoner

•Vri elektrisk ovn av. Dette kan virke som en åpenbar skritt, men mange forsømmer sin betydning eller glemmer å gjøre det. Du må vende-på-bryteren på smelteovn seg, og ikke bare skru termostaten ned, for å feilsøke trygt maskinen.

•Se om utbrente ledninger og deler. Elektriske ovner og ledninger som holde dem kjører, håndtere store masse strøm. Ofte ledningene brenne ut og kutte forbindelsen. Sjekk for brent eller løse ledninger å sørge for at problemet ikke er bare et spørsmål om ledninger.

•Test ovn elementer med en klemme-på ammeter. En klemme-på ammeter er en enkel enhet som lar deg feilsøke en elektrisk ovn ved å se nøyaktig hvilken ledninger trekker gjeldende. Test hvert av ledninger å se, om noen, ikke trekker gjeldende riktig. Erstatt alle telegrammer du finner for å være defekt.

•Kontroller breakers og sikringer innenfor den varme behandleren. Et annet vanlig problem med elektrisk oppvarming er at sikringer bare har gått dårlig. Sikringene er hagle skall store sylindere med metall på hver ende. Du kan bruke en elektrisk test multimeter for å teste hver av sikringer. Du kan også bare kjøpe nye for å erstatte gamle.