Feilsøke elektrisk kretsbrytere

April 14

Feilsøke elektrisk kretsbrytere

Kretsbrytere er utformet som en gateway til å tillate eller begrense strømmen av makt til en bestemt kilde. De er en mekanisk design og derfor vil slites ut over tid. Bruke en Volt Ohm Meter (VOM) eller et multimeter kan du trygt teste for strømmen av elektrisitet til å finne ut om strømbryteren fungerer riktig. Ved å forsiktig trykke test sonder krets, vil du kunne lese nøyaktig spenningsnivået breaker.

Instruksjoner

•Locate viktigste servicepanelet som huser kretsbrytere. Denne finnes vanligvis i garasjen området eller verktøyet. Løsne og skru ut skruene på forsiden i hvert hjørne med en skrutrekker. Nøye sette den skruer og deksel til side for senere re-montering.

•Start VOM på og sett velgeren skala kunne lese 120 volt AC (vekselstrøm).

•Kontroller at strømbryteren testes er i "på" posisjon. Touch røde test sonden å skruen på breaker, mens samtidig berører svart test sonden til nøytrale buss strip kjører ned panelet med de hvite ledningene koblet til den. Hvis VOM leser 120 volt, er strømbryteren god og fungerer normalt. Hvis VOM leser mindre deretter 120 volt eller null så breaker er dårlig og må byttes. Se ressursen linken under å erstatte en strømbryter.

•Start overbelastningsbryteren til av-stilling. Igjen touch røde sonden å skruen på bryteren, og svart sonden til nøytrale bussen. Hvis VOM leser null deretter fungerer breaker riktig. Hvis du fortsatt får en spenning lesing, deretter må breaker erstatte.

•Start VOM til "off" posisjon. Sett på dekselet til servicepanelet og sette inn en skrue i hvert hull og skru dem ned, sikre det på plass.

Tips og advarsler

  • Pass på å ikke ta noen av ledningene mens servicepanelet er av, eller når du fjerne eller erstatte panelet det kan resultere i skade eller elektriske.
  • Unngå at fingeren tips å berøre metall tips av sonder som du kontrollerer effektbrytere, det kan resultere i alvorlig personskade eller elektriske.