Feilsøke elektrisk Breaker bokser

October 24

Feilsøke elektrisk Breaker bokser

Elektrisk breaker bokser har fjærbelastet sikring brytere utformet for å beskytte husholdning kretser. I selv i overbelastning eller kort i krets vender bryteren til av-stillingen, koble ut for å hindre ytterligere skade. Breakers er utformet for å bli "kastet" eller utløst hundrevis av ganger uten feil, men fra tid til annen, en breaker slites ut. Feilsøking og breaker er elektriske prosjekter som de fleste huseiere kan fullføre på egen hånd.

Instruksjoner

Tilbakestille Breaker

•Locate boksen breaker vanligvis installert i garasjen, skapet eller spiskammeret. Se etter en stor grå eller sort metall boks med en dør satt helt i veggen. Åpne døren ved å trekke ut wire-håndtaket for å avsløre kretsbrytere.

•Start øverst og kjøre en lommelykt over breakers, leter etter en klar indikator boks med en rød firkant, som indikerer en breaker som er utløst. Bruke listen locator på innsiden av dørpanelet; Breakers vises vanligvis av rom eller område av huset de tjener, med breaker nummeret på slutten av linjen i diagrammet.

•Lokk med bryteren til full av posisjon å restarte den. Vend breaker i motsatt retning i på-posisjonen å gjenopprette makt. Gå tilbake til normal bruk hvis problemet skjer igjen. Flytte til neste trinn Hvis problemet vedvarer.

•Locate alle utsalgssteder knyttet til den fornærmende breaker og se hva er plugget i, ved å kontrollere kraften i elementer strømuttak i nærheten, mens bryteren er slått av. Koble alle elementer på krets.

Testing krets

•Tilbakestillings breaker som beskrevet i den første delen. Koble elementene igjen, og slå dem på, en om gangen, venter du ett minutt mellom hvert element til breaker turene igjen. Hvis ikke, gå tilbake til normal bruk. Koble alle unntatt det siste elementet du koblet og tilbakestille breaker.

•Vri singelen servicevaren på og vente å se hvis breaker kaster. Fall erstatte elementet, eller koble den til en krets med en høyere strømstyrke breaker. Hvis ikke, spre apparater og andre elementer ut til flere kretser å hindre fremtidige overbelastning.

•Count opp den totale effekten av elektrisitet brukes av utstyr og andre elementer på krets Hvis problemet vedvarer. Finne denne informasjonen i UL-koden, strømledningen eller base for varen. Dividere summen av 100.

•Kontroller breaker's strømstyrken ved å lese nummeret fra sin ryggraden. Trekk delt nummeret fra det siste trinnet fra strømstyrken breaker. Hvis du har et negativt tall, videredistribuere apparater videre, hvis ikke, ring elektriker å erstatte breaker og sjekke kretsen for ledninger feil.