Feil frastøtende for husfluen

August 26

Feil frastøtende for husfluen

Men det er tusenvis av fluer, er flue (Musca domestica) en av de mest vanlige forstyrrelser, ifølge University of California. Avl på råtnende organisk materiale og animalsk avfall, plukke husfluen opp både virus og bakterier som kan spille en rolle i menneskelige sykdommer som kolera, matforgiftning, diaré og øye infeksjoner. En rekke feil repellents er anvendelig å befri hjemmet til husfluen.

Beskrivelse

Vanlige flue er også en stor skitt fly, ifølge Illinois Department of Public Health. Kjedelige grå i farge med fire mørke striper på thorax, flue er en fjerdedel tomme. Flyr vanligvis legger egg på søppel og dyr avføring. Kvinnelige husfluen kan produsere flere grupper av ca 100-150 egg. Under larvestadiet er flue et bein, hvit Mark vokser til omtrent en en halv tomme. Fullvoksen, Mark forlater sin matkilde og gjennomgår pupal scenen ved å danne en mørk brun kokong. Fremstår som en voksen det kan fly opptil to miles på jakt etter steder for egglegging.

Urte Repellents

Henge poser fylt med fedd, laurbærblad eller eucalyptus blader av åpne dører eller Vinduer å slå tilbake fluer. Eucalyptus olje kan også brukes. Plass knuste mynte brukes i små poser i hele hjemmet. En åpen container basilikum og kløver kan frastøte flyr rundt åpen retter av pet næringen. Det finnes også en nontoxic feromon-baserte innendørs flytrap.

Kjemikalier

Kjemikalier er vanligvis ikke den beste formen for feil frastøtende for å administrere en flue problemet, ifølge Illinois Department of Public Health. Men plantevernmidler kan være en nyttig komponent i et integrert program og er tilgjengelig i flere former. Dette inkluderer kontakt plantevernmidler oppretter en tåke; denne typen kjemisk gir bare midlertidige fordeler. For et fly frastøtende som forblir aktiv stund bruk en gjenværende plantevernmidler. Fly strimler som slipper en plantevernmidler er også tilgjengelig.

Vurdering

Når du bruker plantevernmidler, har applikatoren et juridisk ansvar å følge instruksjonene på etiketten. Hvis etiketten instruksjonene ikke er fulgt, er det et brudd på føderal lov, ifølge Illinois Department of Public Health.

Mekanisk kontroller

Når fluene er i hjemmet, bruke mekanisk kontroller sammen med repellents. Dette inkluderer fly swatters, ultrafiolett lys og klebrig flypaper. Du kan lage din egen gule flypaper, ifølge jorden enkelt nettsted. Bland 1/4 kopp av sirup med en spiseskje granulert hvitt sukker og brunt sukker. Suge strimler av brun kraftpapir i blandingen og la tørre over natten. Tre snoren gjennom et hull i toppen og henger der husfluen er aktive.

Forebygging

Sanitær også fungerer som en frastøtende ved utrydde hekkeplasser for å hindre infisering. Uten sanitær, andre metoder kan vise seg ineffektiv. Praktisere god sanitær ved å holde søppel i lukkede beholdere. Fjerne råtnende dyre- og plantelivet materiale så raskt som mulig og fjerne områder av høy fuktighet. Forsegle sprekker og bruk godt utstyrt skjermer på dører og Vinduer.