Federal & staten lover at hjelp finans hjem sikkerhet Le

December 27

Federal & staten lover at hjelp finans hjem sikkerhet Le

Hvert år, orkaner og tornadoer strike USA. Disse stormer ta liv og kan forårsake milliarder av dollar i skade. US Federal Emergency Management Agency anbefaler bygge et hjem ly eller en pengeskap rom hvis du bor i en høy risiko området. I 1999, FEMA publisert en informasjon hefte om hvordan å vurdere dine behov og bygge et husly, og inneholder retningslinjer for materialer og konstruksjon. Bygge en sikkerhet Le krever penger, penger som kan være tilgjengelige for huseiere gjennom statlige og føderale lover.

Føderale lover

Siden 2000, har den amerikanske avdelingen av Housing and Urban Development's Federal Housing Authority støttet installasjon av trygge rom ved å aktivere huseiere å få FHA 203-b garantert lån på opp til $5000 for bygging av vind Le i sine hjem. For å være kvalifisert, må ly følge FEMA krav og nasjonale resultatene kriteriene for tornado Le. Sikker rommet kan være den eneste forbedringen under lånet.

Staten lover

Enkelte stater har ulike lover til adressen sikkerhetsleskur. Et eksempel er staten Mississippi, som tilbyr et program finansiert av FEMA stipend og administrert av Mississippi sosialtjenestene. Programmet gjør det mulig for staten huseiere å kreve refusjon på opptil 75 prosent av kvalifisert kostnader for enkelt familie Le, maks $4000. Ly må bygges etter FEMA bygging kriterier å kvalifisere. På Kauai County, Hawaii, har kommunen implementert skattelettelser for huseiere som bygger en ly

Finansieringsalternativer

Finansiering for vind Le eller trygge rom kan fås fra alle boliglån, når hus og utformingen av strukturen har kvalifisert seg for FHA forsikring. Huseiere som kvalifiserer for en katastrofe hjelp lån fra amerikanske Small Business Administration for ombygging kan bruke en del av lånet til en pengeskap rom. Le kan være innebygd eller prefabrikkerte.

Godkjent Le

En egnet pengeskap rom kan bare bygges hvis du bor i et vanlig hus. Ifølge FEMA, hvis du bor i en bobil eller en boligblokk, bør du la strukturen og ser for sikkerhet annet sted orkanen eller tornado. Byrået anbefaler trygge rom bygget under bakkenivå for den største beskyttelsen, men et vindu, indre rom på første etasje nivå kan også være tilstrekkelig. FEMA anbefaler ettermontering eksisterende boliger med interne Le eller bygge frittstående Le hvis en intern Le ikke er mulig.