Fat fontenen ideer

February 6

Fat fontenen ideer

Vin eller whisky fat kan brukes for alle typer prosjekter i verksted eller hagen. En av de mest morsomme og tilfredsstillende av disse er å skape en fontene fra én eller flere fat. Gjør det så enkelt eller så komplisert som du liker, men resultatet blir det samme: du har beroligende lyden av rennende vann i fatet vannet.

Enkelt halvparten

Opprette en enkel kilde ved å plassere en fontene pumpe i midten av en halv-fat. Det krever bare noen steiner under pumpen og litt fantasi i plassere noen planter rundt fat lage en rask og enkel vann funksjonen for verftet. Når koblet, oppretter denne typen fontenen en liten spray i midten av fat. Hvis du har brukt en liner for et fat, legge noen gullfisk for farge og insekt kontroll.

Flere fat

Ordne to eller flere halv-fat i en offset stakk slik at vannet fra topp fat renner fra en tut eller hull i neste lavere fat og så videre. Fat er tunge, så gi litt hensyn til hvordan du vil støtte de høyere. Overlappe dem på kanten av lavere seg på én side så vel som å gi en naturlig banen for vann. Borer et hull i siden av en eller flere av øvre fat og la vannet strømme fra det, eller bruk en tut for å la vannet flyt over toppen av fat, slippe ned foss-stil. Dekorer med store steiner, som også kan brukes for støtte. Bruk en invertert hele fat å støtte den øvre delen av fontenen din, eller bygge mot en liten ås og la bakken støtte den.

Tilbehør

Enten du bruker en enkelt halv-FAT eller flere av dem satt sammen, ha gøy med tilbehør for å forbedre utseendet du vil opprette. For et antikt utseende, Rut vann fra fat opp gjennom en gammel pumpe tut og la det komme pouring av tuten i et fat. Bruk unike elementer for vann for å kjøre over, som et vaskebrett, eller bruk en interessant stein som en spillway fører fra ett fat til neste. Dekorer din fontenen med blomster hvis den er i et solrikt sted eller bregner og ivy hvis det er i skyggen. Bruker naturlige steiner rundt utsiden av fat for å gi et utseende, eller krydre det opp med hage gnomes og utskårne bjørn. Prøv å legge til bare én eller to tilbehør til å begynne med. Du kan alltid legge mer senere hvis du vil ha.