Fastslå størrelsen på en Undermount vask

October 23

En undermount vask passer under counter toppen overflaten, i stedet for på toppen av den. Mottakeren har ingen søm installasjon, i stedet for en counter toppen med en rim. Men det er fortsatt samme vasken og krever mange av de samme størrelse betraktningene av vanlige vask. Siden det er ingen rim, kan du innlemme litt større undermount synker i kjøkkenet. Når bestemmer størrelsen på undermount vasken du trenger, ta i betraktning den ekstra counter plassen tilbyr.

Instruksjoner

•Measure din counter toppen plass på en tape mål. Ta et mål for counter toppen lengden og bredden. Skriv målene ned med papir og blyant.

•Divide lengden på telleren topp med 0,25, og skrive ned resultatet. De fleste kjøkken krever en vask som er omtrent en fjerdedel av lengden på counter toppen der du utføre de fleste av din matlaging. Legge til opptil to inches av lengden til kontoen for mangelen på en kant på undermount synker. Mangel på et rim gir mer counter plass for matlaging og opprydding.

•Consider bestemt kjøkkenet rengjøring og mat behov. For eksempel, hvis du koker mye, velge en vask som er nærmere resultatet du fikk i trinn 2. Hvis ikke, kan du velge en vask som er litt mindre enn den gjennomsnittlige størrelsen på 32 inches lang og 22 inches bredt.

•Consider hvor ofte du vasker retter og hvis du vaske i vasken. Vurdere en dobbel vask i stedet for en enkelt vask bolle. Dette vil påvirke størrelsen på vasken din undermount. Doble vasker har vanligvis to tilsvarende størrelse boller med en samlet lengde på rundt 36 inches.

•Consider bredden på din tappekran base. Hvis det monterer bak undermount vasken, må det være nok plass. Mens de fleste undermount synker er 22 inches bredt, finnes det noen større synker. Bare velge en bredere vask hvis du har en counter toppen bredere enn gjennomsnittet, som er 24 tommer.