Fastslå om ditt hjem elektriske ledninger har en kort

December 16

Fastslå om ditt hjem elektriske ledninger har en kort

Et hjem elektrisk system har mange Wires kjører bak veggene for å gi strøm der vi trenger det. Tilkoblinger for disse trådene er må være tilgjengelig for fremtidige inspeksjons- og. Elektrisk shorts er vanligvis oppstår når en av disse tilkoblingene skiller. Dette gir strøm til å få et sted det ikke og turer en breaker eller brenner en sikring. Elektrisk shorts kan være svært farlig fordi de kan føre til et husbrann eller elektriske av beboerne. Hvis du mistenker at hjemmet har et problem, kan du ringe elektriker umiddelbart for å rette den.

Instruksjoner

•Locate største elektrisk distribusjonen panelet i hjemmet. Dette er vanligvis i kjelleren vaskerom eller garasje.

•Åpne døren på panelet som viser breakers eller sikringer. Ikke Fjern dekselet som skrus på. Det er nok strøm i ledningene til alvorlig skade deg.

•Look for sikringer i av-stilling. Avgjøre om det er en logisk grunn de er slått av. For eksempel er det vanlig å slå av strømmen til en home klimaanlegget i varme sesongen.

•Vri på bryteren hvis det er ingen åpenbar grunn det er av. Hvis bryteren umiddelbart slår seg av, er det en kort på denne kretsen.

Tips og advarsler

  • Elektrisitet kan være farlig fordi vi ikke kan se den og den har potensial til å drepe deg. Berør live elektriske ledninger eller som du er usikker.