Fastslå lyspære basistype

November 22

Fastslå lyspære basistype

Lyset blomsterløk baser kommer i flere ulike typer. Det er viktig å bestemme om hvilken du skal kjøpe samsvarer med hvilken tatt av din lett innslag. Ellers vil pære ikke passe kampen. Hovedtyper er de med skruen baser som består av aluminium, messing eller keramiske; eller pin typer som bajonett eller bi-pins. Hver kommer i ulike størrelser.

Instruksjoner

•Look for tråder på lyspæren base. Tråder angir en skrue type pære; populære størrelsene er lysestaker, middels, middels og mogul. Lysestaker er den minste og vanligvis benyttes i lysekroner, sconces eller små lamper. Kulekjøring er den største, og finnes på høyere makt pærer som metall metallhalid.

•Look pinner. Pins finnes på en eller begge endene av lysrør. Det er tre grunnleggende størrelser: T8, T12 middels bi-pinner, med T12 blir plassert lenger fra hverandre- og miniatyr bi-pin.

•IDENTIFY en plug type base av utseendet av en rektangulær protrusion på plugg enden av en kompakte fluorescerende pære. De er identifisert av koder i PL.

•Determine hvis pæren er en bajonett type base etter en glatt ensidig base, som en skrue basis uten tråder. Det er en eller to kontaktpunkter på undersiden av base; pinner, spor eller flenser stikker ut fra sidene og enten rett over eller litt forskjøvet fra hverandre. Dette tjene til å feste og hold pære i kampen. Bajonett baser brukes for mange LED-pærer.