Fastslå kondensat pumpe størrelse for en høy effektivitet ovn

April 12

Fastslå kondensat pumpe størrelse for en høy effektivitet ovn

Høy effektivitet ovner er avhengige av kondensat pumper skal fungere riktig. Fordi disse enhetene er så effektiv, skaper de en masse kondens mens de arbeider. Den kondens, sammen med diverse mineraler, må forlate ovnen raskt. Dette er hvor kondensat pumpen leveres i. Disse små enheter er utformet for å samle og fjerne vann direkte fra en høy effektivitet ovnen eller air conditioner. De kommer i en rekke størrelser og hestekrefter, men det kan være en smertefri prosess å merke en ny kondensat pumpe.

Instruksjoner

•Referere til eierne manualen som fulgte med din ovn for å bestemme mengden av kondensat ovnen oppretter. Sted en bøtte under Ovnens avløp og post hvor kondensat produsert i en time hvis du ønsker å være helt sikker.

•Measure høyde forskjellen mellom plasseringen av kondensat pumpen til nivået av uttaket bruke et målebånd. Måle horisontale lengden som vannet må reise for å bli fjernet. Vurdere flytting pumpen Hvis denne lengden overskrider 50 feet.

•Ta informasjonen du har samlet til lokale oppussing butikken eller HVAC spesialitet butikken. Velg en pumpe som er utformet for høy effektivitet ovner og litt overskrider ovnen din behov. Basere utvalget på størrelsen av pumpens reservoaret, vertikal pumpe kapasitet og materialer. En vellaget plast kondensat pumpe vil ikke rust i svært høy luftfuktighet områder som kjellere. Forskning modeller online hvis lokale aksjen ikke er tilfredsstillende.

Tips og advarsler

  • Hvis du bare erstatter en gammel pumpe med en identisk modell, se etiketten på utslitte modell for spesifikasjonene.
  • Vær oppmerksom på at mange kondensat pumper kommer i både 120 volt og 240 volt modeller. De aller fleste i døgninstitusjon bør være 120 volt.