Fargestifter i tørketrommelen

January 13

Hvis en av barna glir en voks stift i lommen og du ikke ta den når du gjør Klesvask, forhåpentligvis, faller ut av lommen før den når tørketrommelen. En gang i tørketrommelen, varmen fra apparatet vil smelte voksen, forårsaker et betydelig rot for tøyet og innsiden av tørketrommelen.

Tom

Hvis du smelte fargestifter i tørketrommelen, har du to rengjøring prosjekter foran deg. Først er å fjerne stift rester fra innsiden av tørketrommelen, og andre er å fjerne stift flekker fra tøyet. Hvordan du velger å fjerne flekker fra vaskeriet avhenger på hvilke stoff. Starte aktiviteten av tørketrommelens tromme, tomme tørketrommelen av alle tøyet.

Koble fra

Etter tømming tørketrommelen, koble den fra stikkontakten. Ikke forsøk å Rengjør innsiden av tørketrommelen trommelen med enheten koblet til en strømkilde. Rense ut lo fellen. Etter rengjøring tørketrommel trommelen, kobler du den tilbake i stikkontakten.

Smør

Både Linda Cobb, forfatteren av "Hvor the Queen renser alt," og Tara Aronson, forfatter av "Fru ren Jeans 'Housekeeping med Kids" bør bruke WD-40, en form for smøremiddel, fjerne alle stift flekker fra tørketrommel trommelen. Ikke bruk smøremiddel direkte i tørketrommelen; i stedet, fukt en ren klut med WD-40 og tørke ned innsiden av tørketrommelen trommelen med fuktet fille. Det bør lett tørke av fargeblyanten flekker. Fjerne noen smøremiddel rester, kjøre en last av fuktig, av ren filler gjennom tørketrommelen etter rengjøring fargeblyanten.

Andre rengjøringsmidler

En online artikkelen ved Michigan State University forlengelsen advarer mot å bruke en brannfarlig rengjøringsmiddel eller smøremiddel for å fjerne stift rester, på grunn av muligheten for å tenne en brann i tørketrommelen. I stedet anbefaler nettstedet rengjøring av fargeblyanten rester bruker en brennbart renere, som Mr. Clean eller myke kratt, lese produsentens etiketten før du bruker. Aldri gjelde renere direkte tørketrommel trommelen; i stedet bruke den på en ren klut. Hvis fargeblyanten kommer i kriker og sprekker, bruke litt renere på en gammel tannbørste og skrubbe området forsiktig. Tørke trommelen ned med en ren klut etter rengjøring med en løsning og la døren tørketrommelen åpen for å tillate trommelen å lufte ut og noen damp å rømme.