Farge, maling eller flekker alternativer for Faux Cobblestone på betong

September 19

Farge, maling eller flekker alternativer for Faux Cobblestone på betong

Opprette en faux Brostein over din konkrete walkway kan være en lunefull måte å style Legg til ditt hjem. Hvis du har installert på Brostein over betong, kan du legge til farge eller dimensjon. Du kan bruke en flekk eller maling for å få ønsket effekt med liten innsats.

Akrylmaling

Akryl håndverket maling er billig men holdbart, og kommer i en regnbue av farger. Du finner lyse primære og sekundære farger, whitewashes, pasteller, og med metalliske farger. Du kan velge murstein toner til et mønster av ulike nyanser som gjør Brostein ser autentisk alderen. Påfør med en skum pensel for selv dekning.

Tre flekken

Tre flekken kan brukes på porøse stein, som Brostein. Støv ned steinene og Påfør et tynt lag flekken ved hjelp av en fille. Du kan velge flekker i kirsebær eller mørk tre farge for en mørk finish eller blonde tre flekken for en lysere farge. Pass på å la flekken tørke helt.

Olje gni Spray

Spray olje gjelder som spraymaling og gir effekten av gned olje, lage nyanser som tinn eller bronse. Dette kan skape et skinnende, metall-lignende utseende til din gangvei, som vil skille Brostein fra andre overflater. Spray spray oljen i en selv frakk, akkurat som du ville spray maling, og la det tørke.

Polyuretan

Uansett farge eller maling du på steinene, kan du vurdere å bruke et polyuretan lag over det ferdige produktet. Polyuretan er en klarlakk som beskytter fargen under fra chipping eller slitasje. Bruk produktet med en pensel, akkurat som du vil male.