Farge ideer for Male vegger

October 1

Farge ideer for Male vegger

Hvert rom i huset vil ta på sin egen personlighet. Fargen på veggene å matche personligheten til rommet vil. Det er flere måter du kan gå om du gjør dette. Når du er ferdig, vil du ha et rom som du ikke kan vente å vise fram til dine venner og familie; Det kan selv inspirere dem og gi dem noen farge ideer for male egne vegger.

Instruksjoner

•Gå til din lokale Home Depot og Lowes og plukke opp en fargepalett prøver. Denne paletten kan være et sett av tjue nyanser av en bestemt farge, eller det kan være en stor to hundre og femti palett med hver farge nyanse du kan tenke på. Du kan holde denne fargepaletten mot veggene å se hvilke skyggen ser best på rommet du vil male. Du kan også bruke pallete for å plukke en komplimenter skygge for trim.

•Finn en fokus element i rommet som kan bli inspirasjon for din vegg farge. Denne teknikken brukes på mange designe programmer vises. Du kan ha en sofa med noen swirls Burgund i den. Ta en av sofa puter med Home Depot eller Lowes, og få dem matche fargen. De har teknologi for å gjøre det og gi deg hvor mange galle du trenger å male veggene.

•Request noen farger utvalgene. Dette er babyen maling bokser. Noen butikker vil tilby dem gratis og andre butikker belaster et lite gebyr for hver enkelt. Ta din pensel og hjerneslag én linje for hver av prøven malinger på veggen. Dette vil gi deg en første hånd visning av hva veggen vil se ut i den fargen. Deretter kan du velge en som går best i rommet.

•Få meninger fra andre. Dette fungerer for barnas soverom. Har barnet fortelle deg hvilken farge de leter etter veggene i deres soverom. Vise dem noen av nyanser av fargen og få dem plukke en skygge til veggen og en annen skyggen for trim. Hvis barnet ikke har en favoritt farge, kan du hjelpe dem å finne en farge som fungerer for dem ved å spørre dem hva deres favoritt dyr er eller hva deres favoritt leketøy. Matche fargen på dyret eller leketøy til en av bildene fra paletten.

•Velg mørke fargenyanser rom som du vil ha en følelse av varme. Mørke nyanser er innbydende og med romantiske. De fungerer fint i studier og spiserom. Bruk fargepaletten til å velge fargen på veggen med en supplerer skygge for trim.

•Velg lettere fargenyanser rom som du vil virke større. Lysere farger også få en følelse av lykke. Lyse farger ser flott bad og livingrooms.

•Bruk en mørkere farge på bunnen halvparten av veggen og en lysere farge på toppen. Den lyseste fargen på toppen vil gjøre taket virke høyere. Skille fargene med en stol jernbane. Disse to farger trenger ikke å være fra samme familie. Du kan for eksempel ha grått bunnen med den øverste fargen gul. Velge farger basert på møblene i rommet du vil male. Hvis din møbler er blå, du ikke Male vegger lilla.

•Explore alternativer med ColorSmart. Dette er en online service fra Behr. Se ressurs-boksen nedenfor for koblingen. Du kan umiddelbart se hver farge som finnes i Behr maling. Du kan begrense i videre og videre til du finner den nøyaktige grønnfargen fargen du leter etter. Med denne tjenesten kan du selv bestille eksempel fargepaletter du.

Tips og advarsler

  • Ikke bruke for mye tid å tenke at du vil gjøre en farge-feil. Du kan alltid prime og male over en farge hvis du ikke liker det.