Farer av charging inne en brent Elektrisk ledning

November 20

Farer av charging inne en brent Elektrisk ledning

Ledninger bruke to ledere for å fullføre den elektriske kretsen må slå alle enheter. En av ledere er varm ledningen, som leverer kraften fra kilden. Andre dirigenten er nøytrale wire, som gir veien tilbake til kilden. Når to ledninger kontakt med hverandre, forårsake de en elektrisk kort som kan få forferdelige konsekvenser.

Elektriske

En brent Elektrisk ledning kan utsette ledere inne. Hvis isolert dekselet er kompromittert på noen måte, kan dette føre til elektriske av beboerne av huset. Når en person gjør kontakt med nakne ledningene, de blir banen til bakken og elektrisitet raskt renner gjennom personen. Det tar bare en liten mengde strøm å stoppe menneskets hjerte, så dette kan føre til døden. Det kan også brenne den enkeltes hud ved inngangen og utganger for strøm.

Brann

Når en elektrisk ledning er kompromittert, kan to dirigenter komme i kontakt. Dette skaper en elektrisk kort som genererer nok varme til å starte en brann. En bolig brann om natten kan ikke våkner beboerne i tid for dem å forlate bygningen. Hvis brann starter på et sted som blokkerer utgang banen, kan folk bli fanget i huset og dø. Elektrisk branner fra aluminium wire shorts i 1970 med en betydelig mengde av skader og død.

Wire inspeksjon

Koble fra eller koble ledningen fra kilden før inspeksjon dirigenter. Se nøye langs hele løpet av ledningen for tegn på skader. Selv små kinks eller kutt kan forårsake problemer for strømmen av elektrisitet og forårsake brann og/eller elektriske. Bruk aldri en ledning som viser tegn på skade.

Brannsikkerhet

Har en escape plan på plass med familien så i tilfelle brann, alle vet hva de skal gjøre. Praksis at plan på årlig basis for å sikre at det forblir friskt i alles sinn. Kontroller at vinduene soverom åpne tilstrekkelig for å gi en Utpunkt i tilfelle beboerne blir fanget. Holde en kjede stigen og brannslukningsapparat i etasjene med rom er en klok idé.