Farene og ulemper ved Gas logger

February 23

Farene og ulemper ved Gas logger

Gas logger kan bringe en unik tilstedeværelse og vakkert til sine hjem. Men hvis ikke brukes riktig eller jevnlig, loggene gass kan vise seg for å være farlige og ineffektive i hjemmet på flere måter.

Bakgrunn

Gas logger er realistiske logger som omgir en brenner og røyk/brenne i peiser. Disse loggene brenner propan eller naturgass, men faktisk selve loggen brenner ikke. Loggene er bare det av estetiske grunner. Fordi disse loggene ikke faktisk brenne, kan de være farlig hvis ikke brukes riktig.

Tilkoblinger

Gas logger kan være like farlig som alt annet gass utstyr i hjemmet ditt. Løse tilkoblinger i gassledningen er en viktigste måte de kan bli en fare. Dette kan forebygges ved å sjekke tilkoblingen mellom gass loggen og gass apparatet å sikre de er tett og gassen ikke lekker inn i hjemmet ditt.

Eksplosjon

Med en gasslekkasje, hvis en brann er antent, kan gassen føre en eksplosjon i huset. En måte å hindre at dette skjer selv om gassen lekkasje er å kjøpe gass logger utstyrt med thermocouples. En thermocouple fungerer som et knutepunkt mellom to forskjellige metaller som produserer en spenning som er knyttet til forskjellen i temperatur. Thermocouples vil automatisk slå av gassen hvis flammen går ut.

Ventless Gas logger

Ventless gas logger kan foreløpig ikke installere lovlig i noen stater i USA. Spekulasjoner tyder på at dette ikke er trygt for et hjem. Gassen har ingen steder å flykte og blir fanget i peisen eller hjemme. Ventless gass loggene blir for tiden gjennomgått for å se om de har blitt noe tryggere.

Advarsel

Hvis du tror din gass lekker eller tenker på å kjøpe en, snakk med en profesjonell i feltet før en beslutning. En profesjonell kan hjelpe deg å avgjøre hva som er best for din eiendom og hva vil være det sikreste alternativet for ditt hjem.