Farberware Espresso maskin brukerveiledningen

July 12

Farberware Espresso maskin brukerveiledningen

Den Farberware rekke espressomaskiner gir en rimelig måte å brygge kaféstil kaffe i hjemmet kjøkkenet. Maskiner omfatter vanlige funksjoner i filter-lastet kaffe bay og dampdrevne frådende munnstykke, lagt ut med et øye mot europeisk stil enkelhet av design for å utfylle Farberwares andre kjøkken produkter. Trakte espresso eller cappuccino i maskiner er en prosess som er utformet for å være rask og brukervennlig.

Forbereder maskinen

Koble maskinen, og pass på å holde støpsel og stikkontakt uten vann. Fjern lokket av vann reservoaret på baksiden av maskinen og legge to til fire kopper vann. Ombytte lokket og slå maskinen på-bryteren foran. Hvis dette er første gangen du bruker maskinen, trykk "Kaffe" kjøre oppvarmet vann gjennom Tom maskinen, rensing den interne driften av fremmedlegemer og at "fabrikken lukten." Trykk "Steam" blåse Steam i 20-30 sekunder gjennom munnstykket forberede munnstykket melk.

Trakte Espresso

Skyv håndtaket på filteret klokken og trekke skuffen ned og ut av maskinen. Plass en heaping scoop av espresso-grind kaffe i filteret. Bruk flat slutten av inkludert scoop tamp kaffen ned og tørk eventuelle overskytende begrunnelse fra kanten av filteret, som dette kan bryte seal nødvendig for brygging. Skyv filter skuffen inn i maskinen og slå mot klokken. Plasser inkludert mini kannen under munn-filteret og trykk "Kaffe" fylle jug med sterk espresso-grind kaffe. Trykk "Kaffe" når kannen er to tredjedeler full.

Dampende melk

Fyll med metall kannen halvveis med skummet melk, som gir creamiest kaféstil skum Når kokt. Plasser munnstykket av Farberware espressomaskin under overflaten av melken og trykk "Steam" blåse oppvarmet vanndamp gjennom melk, skumming det cappuccino og latte-stil drinker. Spill munnstykket rett under vannflaten til kannen er varme til touch, deretter trykk "Steam" for å slå av munnstykket. Mix espresso og melk i et krus.

Rengjøring

Det er viktig å rengjøre melk munnstykket umiddelbart etter dampende, som koagulert melk kan raskt samle på munnstykket og rase bakterier. Fjern gummi munnstykke dekselet og skyll dette i varmt vann. Trykk "Steam" å blåse varm damp gjennom Tom munnstykket for 20-30 sekunder, tørke utsiden av munnstykket Rengjør med en fuktig klut og sett på dekselet. Rengjør filteret og brett av øste ut brukt kaffe og skylling i varmt vann.