Får dobbelt panelet Glass skitne innsiden ut?

October 30

Får dobbelt panelet Glass skitne innsiden ut?

Dobbelt panelet Vinduer går også under navnet termisk Vinduer og dobbelt panelet Vinduer. Disse vinduene inneholder to ruter av glasset med et lag av luft i mellom. Fungerende dobbelt panelet Vinduer har en vakuum forsegling som gir en form for termisk isolasjon, bidrar til å holde hjemmet energi effektiv. Hvis forseglingen svikter, kan mellomrom mellom vinduene bli skitne og tåkete.

Forsegle feil

Så lenge tetningen rundt kantene av to glass rutene forblir intakt, blir området mellom glasset klar og tåke og rusk. Selv om mange dobbelt panelet Vinduer inneholder en vakuum sel mellom de to rutene av glass, inneholder noen windows en type gass kjent som argon. Over tid, kan konstant eksponering for sollys, samt sammentrekning av varme og kalde temperaturer, medføre forstørrelse sprekk, slik at luften utenfor angi avstanden mellom to ark av glass.

Utseende

De første tegn på en mislykket sel i et dobbelt panelet vindu vises vanligvis som fukt eller kondens, på innsiden av glasset. Fine partikler av støv kan angi åpningen, til slutt forårsaker en oppbygging av filmen på indre av rutene. Rengjøring eksponert overflater av av vindusglass svikter å fjerne denne filmen. Som fuktighet fortsetter å bygge opp i rutene, kan du se striper danner i støvete rusk, noe som gjør problemet mer merkbar.

Glass utskifting

Den vanligste metoden for å løse problemet med lekker sel i dobbelt panelet Vinduer er å erstatte hele forseglet glass enheten, holder bare rammen. Avhengig av type og merke dobbelt panelet vinduet kan forseglet enheten siste 10 til 20 år. Erstatninger innenfor denne tidsrammen kan være dekket under en garanti.

Reparasjon

Reparere en lukket vinduet-enheten krever mer enn enkel fuger, gjør det vanskelig for gjennomsnittlig hus du forsegle en mislykket dobbelt panelet vinduet enhet. En vindu service kunne lagre vinduet men. Reparasjonsprosessen innebærer boring et lite hull i toppen og bunnen av ytre ruten i glass. Etter rengjøring av området mellom rutene ved sprøyting i og suge ut visse løsninger, bruker reparasjon tjenesten en tørking agent fjerne fuktighet. De siste trinnene innebære å opprette en ny sel og installere ventiler for å hindre at luft inn forseglet området.