Falske planter for svømmebasseng landskap

December 19

Falske planter for svømmebasseng landskap

Falske planter, som også kalles kunstige planter og silke planter, jevne kantene i et svømmebasseng samtidig som det en fargeklatt. Bruke kunstige planter er betydelig mindre arbeid og vedlikehold intensive enn å bruke ekte planter, og det er mange alternativer når du tenker på å bruke falske planter nær bassenget.

Kunstig trær

Bruke kunstig trær sendt i store plantasjeeiere for å gi svømmebassenget noen høyde samt litt skygge. Du kan velge falske palmer for en tropisk følelse, eller du kan velge falske furutrær for et naturlig utseende. Vurdere alternativer som lily trær og eik trær, som spredt og kan gi bassenget med et full løvverk. Angi din kunstig trær tett for en grotte se eller fordele dem for en mer trimmet, formelt utseende. Kunstig trær kan selv være dekorert med julelys for kveld fest.

Montert plantasjeeiere

For å gi svømmebassenget bruker en lavere profil samtidig som det med noen visuell variasjon, lav grunne plantasjeeiere med mounded blomster i dem. Mounded blomster gi bassenget en imponerende fargeklatt uten å være overveldende. Velge flerfargede blomster som pansies eller tusenfryd å gi bassenget en fargerik effekt. For høyere hauger, bruke høyere silke blomster som liljer og orkideer og gi dem noe støtte med tykk falske gress.

Bambus

Bambus er høy og løvrike uten å være overveldende. Blek grønn stilkene har lenge delikat bladene som flagre i vinden. Du kan velge å angi noen stilkene i en enkelt, liten planter eller kan du vurdere en smal, rektangulær planter der du kan angi en lang bambus skjermen. Velg bambus i en rekke forskjellige nyanser av blek grønn en spraglete effekt.

Hengende kurver

Du kan bruke slanke innlegg med kroker på toppen for hengende kurver. Hengende kurver legger til en hyggelig uregelmessig aspekt bassenger, som vanligvis har geometriske rette linjer. Fylle hengende kurven med ivy for en enkel ut med bare grønne, eller bruke lyse blomster til å opprette en kaskade av farger. En hengende kurv gir et samlingspunkt i ditt basseng landskapsarbeid, mens flere skaper et mykt, naturlig utseende for bassenget.