Fall gresset frø Tips

January 14

Fall gresset frø Tips

Den kjølige sesongen av høsten er en flott tid å plante blomsterløk, stauder, busker, små trær og gress. Dette er sesongen for hyppigere regn holde jorda fuktig, mindre mulighet for dagtid glohet fra solen og lavere luftfuktighet. Fall planting er en utmerket måte å få en hoppe på våren som planter og gresset har en mulighet til å etablere sine rotsystem før deres vinter dormancy.

Typer

Ifølge Colorado State University, varme sesongen gress som buffalo gress og blå grama ikke bør være seeded høsten kule. Cool sesongen gress er best for våren og høsten planting. Kentucky bluegrass er en kult-sesongen gress som vokser i USDA soner 2 til 6. Start dette frø tidlig nok å ha en måned for spiring og en måned å etablere en rotsystem og 3-tommers blad. Fin blad fescue og flerårige rug er også gode valg for høsten seeding. Hvis du har en etablert plen av en bestemt type gress og du planlegger å lapp bare, prøve å bruke samme frø eller frø blanding som er allerede etablert. Ulike varianter kan ha ulike nyanser av grønt og lapp blir tydeligere og mindre attraktiv.

Behov

Din nye gressfrø må kunne nå jord. Bruker en rake, Fjern rusk som steiner, kvister eller Tekke fra området vil bli sådd. Din nye frø trenger fuktighet og sollys til germinate. Hvis du plante i et skyggefullt område, pass og en skyggefull gressfrø som skygge tolerant bluegrass, snikende røde fescue, skygge-tolerant høye fescue eller zoysiagrass.

Såing

Bruk et frø sprederen hvis så et stort område, eller spre frø for hånd. Ta vare for å sår som jevnt som mulig, som områder som har mye frø kan spire i en fin tykk haug, men kan kvele hverandre ut i kampen for næringsstoffer og fuktighet. Dekk deres ætt lett med ren halm - ikke høy, eller et lys belegg av torv til å holde på fuktigheten og holde frø blåser bort eller klumper under rask sesongmessige vind.

Fôring

Nylig sådd frøet kan plantes med grunnleggende gjødsel som 10-10-10 eller 12-12-12. Ikke bruk gjødsel som inneholder en Luke kontroll agent som dette kan sterilisere frø og ikke tillate det å spire. Pass på å holde området fuktig når frø har spiret slik at gjødsel ikke brenner skuddene møre.

Klipping

Ikke klippe nye gress til det er 3 til 5 tommer høyt. På dette stadiet av modenhet, bør gress seedlings har utviklet sterke og dypt nok røtter for å hindre at klipperen trekke dem fra jorden. Sjekk din klipperen sløve kniver som de kan potensielt skade eller trekke opp nye planter.