Faktorer for husholdningenes utgifter

October 9

Faktorer for husholdningenes utgifter

Husoldning utgiftene varierer mye inntekt. For de rike, kan en nanny eller chlorinating innendørsbassenget utgjøre en typisk utgifter. For de mindre heldige, kan å holde varmen vinteren være en luksus. Uansett, sunn fornuft tilsier tre hovedområdene i husholdningenes utgifter: mat, klær og husly. Ulike sosioøkonomiske faktorer bestemmer hvordan mennesker og familier bruke penger på disse nødvendigheter, i tillegg til kostnadene.

Ly

Din største husholdningenes utgifter er ofte hjemme selv. Kjøpe en i et stort urbant senter kan koste deg mer enn en halv million dollar. Du kan også leie en leilighet eller hus. Sammen med å skaffe et sted å bo, må du også opprettholde den. Verktøy som gass, vann og elektrisitet er standard. I tillegg må hjem reparasjoner som nye avløp eller et tak som de alder. I denne forbindelse kan leie være å foretrekke, slik store utgifter er vanligvis dekket av eieren.

Klær

Klær, en annen nødvendighet, er relativt billige. Nettstedet CreditLoan, siterer USA Department of Labor statistikk, rapporterer at amerikanere brukt bare 3.52 prosent av sin inntekt på klær i 2009. Videre veldedige gi klær til trengende, eller tilby det til meget rimelige priser på sparsommelighet butikker. Som et symbol på status eller yrke, men kan klær bli en svært kostbare faktor i husholdningenes utgifter. Et advokatfirma kan for eksempel kreve sine ansatte å bruke drakter på jobben. Selv om du kunne kjøpe en dress i en bruktbutikk eller en rabatt stikkontakt, har visse arbeidsplasser en unstated forventning at klær kommer fra en high-end motehuset eller skreddersydd til prosjektet en vellykket bedrift bilde. Tilsvarende en fremadstormende skuespiller eller modellen må relativt dyre klær, som ser fasjonable er en del av jobben.

Mat

Den gjennomsnittlige Amerikaneren forbruker 3800 kalorier per dag, ifølge det amerikanske Landbruksdepartementet. Dette beløpet har økt med 1300 kalorier i siste halve århundre. Men betyr endringen ikke at folk spiser eller bruker mer på mat. Snarere, økt forbruk av behandlet og rask mat har bidratt enormt til en økning i fedme i USA. Ifølge USDA har gjennomsnittlig forbruk av fett økt med nesten 70 prosent de siste 40 årene.

Vanligvis koster unhealthful mat mindre enn sine mer sunn kolleger. Derfor er fedme spesielt akutt i fattige nabolag som har begrenset matalternativer. Videre, sunn mat som økologiske grønnsaker kommer ofte på en premie. For en fattig husholdning, kjøpe kramper som ris, holder korn og kjøtt i bulk ofte et sjekkhefte balansert. For rikere husholdninger, mat kan være som mote: spise på en dyr restaurant eller en vintage vin er en uttalelse av status og velstand.