Faktorer for Home Oppvarming

July 16

Når du ønsker for å gjøre hjemmet ditt mer energi effektiv, er det viktig å ta hensyn til ulike faktorer som påvirker hjem oppvarming, som type systemet installere. Bestemme beste hjem oppvarming konseptet for neste bygging eller renovering prosjektet er ingen enkel prestasjon, men å vite fordeler og ulemper av de ulike alternativene kan hjelpe deg å finne ut hvilke produkter vil best betjene dine behov.

Strålende oppvarming

Strålende varme paneler er en måte å effektivt varme ditt hjem samtidig som det energi effektiv også. Hvis du bruker strålende varme paneler på vegger eller gulv, kan du varme et rom uten å måtte bekymre oppvarming energi gjennom luftkanaler, gjør det mer effektivt enn standard tvunget luft varmesystemer. Det er også en god løsning for dem som behandler støv allergier, så det er ingen tvungen luft å hisse opp støv. Vannbasert, hydroniske strålende Oppvarmingssystemer er mer effektiv enn sine elektriske motparter, som de bruker svært lite strøm til å være effektive, spare penger på strømregninga. Mens strålende varme paneler for gulv og vegger kan koste mer først, kan besparelsene på oppvarming regningen under kaldere vintermånedene hjelpe for å berette omkostningene av denne typen varmesystem.

Varme Via radiatorer

Radiatorer kan være energieffektiv med riktig vedlikehold. For å motta den beste varmen utdata fra en radiator, bør det være full av vann, og det er viktig at du "blø" radiatoren ut, som består av alle luften og legger til mer vann ved behov per produsentens foreslåtte bruksanvisning. Dette sikrer at radiator fungerer på sitt beste, og gir en effektiv varmekilde for ditt hjem.

Tvunget Air oppvarming

Mange hjem benytte tvungen luft varmesystemer, som er typisk gass eller elektrisk og sende varme i hele hjemmet fra én sentral plassering. Denne felles hjem oppvarming metode er relativt billig, distribuerer varmluft og kald luft i hele huset og får vanligvis en stor AFUE (årlig utnyttelse drivstoffeffektivitet) score. Jo flere poeng, jo mer energi effektiv oppvarming enheten er.

Lekkasje Proofing-hjemmet

Uansett hva slags oppvarming du har hjemme, er det viktig at du også kontrollere at du tar vare på alle områder som varm luft kan flykte. Kjøpe og installere energieffektive dører og Vinduer, samt å ta de riktige forholdsreglene å reparer og værbestandig små sprekker rundt vinduer og dører, kan du redusere varmetap og effektivisere varmesystem.

Isolasjon

Isolering bidrar til å begrense strømmen av varme gjennom tak og vegger og dermed reduserer varmetap og senker dine oppvarmingskostnader. Isolasjon kommer i en rekke former og motstand nivåer. En energi hjem revisor kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger ytterligere isolasjon ved å gjennomføre en energi vurdering på ditt hjem.

Lokale klima

Lokale klima kan også spille en rolle i oppvarming hjemme. I kaldere klima er det viktig å begrense tap av varme gjennom Vinduer, dører og vegger. Men i varmere klima er det viktig å begrense inngangen solvarme inn i hjemmet ditt. Ved å begrense av flere naturlige varme, kan du holde hjemmet ditt fra å bli for varmt og ubehagelig. Dette kan oppnås primært gjennom lyse Taktekking, vanligvis et reflekterende hvitt belegg, varme-reflekterende maling og doble vinduer. En sørlige eksponering nytte av solens varme i kaldere klima, mens kan du plante trær for å blokkere solen i varmere klima.