Fakta om trollhassel treet

May 12

Fakta om trollhassel treet

Trollhassel treet er et lite tre som er godt under 25 feet lang. Det har lys brun bark, hvit sap og lange, buede knopper. Bladene er ca 5 inches lang, gule høsten og vanligvis blir festet til treet hele vinteren.

Geografi

Witch hazel er en innfødt treet fra det sørøstlige USA. Trollhassel treet vokser i lavtliggende jordsmonn. Witch hazel trær er ofte funnet langs elven og stream kantene. I tillegg er trollhassel trær rikelig blant mindre skog vekst. Witch hazel trær vokser i sentrale Canada, sentrale USA og sørlige USA og kan være ofte finnes på delvis skyggelagt bakker, landeveisstier og fôr gjerde rader.

Bruker

Witch hazel er populære dekorativ trær og vokse i yards. En grunn for sin popularitet er det faktum at bladene, kvister og bark kan samles inn og brukes til å lage en pakke som har medisinske egenskaper. Witch hazel ekstrakt kan brukes som en aktuell snerpende og behandle blåmerker på huden.I tillegg har nutty frø fra trollhassel treet vært en indiansk-favoritt på grunn av deres smakstilsetning, som ligner pistachio nøtter.

Våren

I vår årstidene, når de fleste trær er full av nye lyse grønne blader og søte lukter blomster, synes trollhassel treet sovende og sover. Det er ingen nye blader spirende ingen blomstrer vises. Men små nye skudd og lille grønne frøkapslene finnes under grenene. Når treet undersøkes nøye kan det også være restene av fjorårets frøkapslene fortsatt henger på grenene funnet der.

Sommer

Sommerhalvåret fremgang og sommeren starter, forblir trollhassel treet tilsynelatende sovende. A casual observatør, kan det også virke som om ingen endringer har skjedd på alle. Ved nærmere undersøkelse, det er små, nye kvister vokser på side grener. Disse kvister har blader som grodde ved midtsommer og under bladene er det små grønne frøkapslene vokser. De tørkede frøkapslene vokse stor nok til å sprekke det beskyttende huset som holdt dem trygge våren.

Høst

Som andre trær er eksploderer i høstfarger, fortsetter trollhassel treet på sin egen unike rutetabell. Andre trær er svingete ned og forberede for kalde månedene fremover, men trollhassel treet er endelig klar til å blomstre. Blomstrer trollhassel treet er petite med små streamere gul. De fire-petaled blomstrer fyller høst luften med en duft som er så uvanlig som treet selv. Aldring bladene kompliment blomstene og de grønne frøkapslene er skjult blant bladverket.De tørkede frøkapslene huset frø fra fjorårets blomstrer som har vært sakte modning hele sesongen lang. Hver frø pod inneholder to svarte frø. Så snart været dreier kulden nok sent i høst, frø pods åpne og frø er kraftig blåst i luften. I flere dager, de tørkede frøkapslene vil fortsette å åpne på veden trollhassel og alle svart frø vil bli blåst i alle forskjellige retninger.

Vinter

Den gylne blomstrer blir brukt, men trollhassel treet klarer å holde på mange gamle blomstrer gjennom vinteren. Kronbladene vanligvis krølle opp på seg selv og henge på grenene til våren, når de vil flagre i bakken. Bladene vokse gammel, skitten og visne, men de også klamrer holdt urokkelig fast grenene i vintermånedene. Det er ikke før været blir varmere at fjorårets vekst vil falle fra trollhassel greiner.