Fakta om Scrub furutrær

February 22

Fakta om Scrub furutrær

Scrub furu er en middels stor evergreen som er innfødt til Nord-Amerika. En spenstig og hardfør treet, det kan ofte bli funnet voksende i svært dårlig, sandholdig jord. Mens det har potensialet være relativt høye under ideelle vekstforhold, i mindre enn førsteklasses tilfeller har scrub furu en forkrøplet vekstmønster, gjenværende ganske liten.

Planting

Fra delvis til godt drenert eller loamy jord Clay, kan scrub furu plantes i nesten alle typer jord. Den virker best når den plasseres i full sol kan lett dyrkes i USDA hardførhet soner 5 til 8. Med vanlig vanning og årlige fôring, kan krattskog pines leve opp til 90 år nå 70 fot i høyden, men den gjennomsnittlige høyden er mellom 20 og 40 fot.

Røtter

Røttene scrub treet er hjem til en sopp som hjelper treet til å vokse. Hvis soppen ikke finnes, scrub furu mislykkes å trives og selv kan dø. Derfor skal aldri en skrubb furu nakne-rot plantet. Røttene skal være dekket i gamle jord å sikre overlevelsen av soppen.

Bruker

På grunn av sin raske vekstmønster og evnen til å vokse under en rekke forhold, brukes scrub furu ofte i situasjoner der skogplanting er nødvendig. I tillegg, er de et populært valg for juletreet gårdene. I andre kommersielle operasjoner, er scrub furu plantet å bli kuttet og valset for tømmer eller være grunnen for tremasse.