Fakta om rosa roser

March 18

Fakta om rosa roser

Rosa roser har en spesiell betydning og gjøre en flott tillegg til en front eller bakgården hage. Enten du velger en gruppe av roser å bruke som en gave, midtpunktet eller hage tillegg, er det mange rosa for deg.

Betydning

Rosa roser er passende å presentere en mor som har bare født en jente, som blomster representerer perfekt lykke og femininitet. Blomster kan også være inkludert i en brude bukett eller brukes for en brude dusj for å formidle tanker av glede og kjærlighet. Når du vil gi en gave som sier "Takk" eller "Jeg verdsette du", er en bukett med rosa roser passende.

Typer

Rosa rose varianter varierer i farge og plante bekymre behov. For eksempel er "American Beauty" rose rosa rose som er best for klipping, hvilke er hvorfor mange blomsterbutikker bruke den i buketter. "Bonica" roser er lett å omsorg for, krever lite vanning, og kan trives i begge svært kalde vintre og utrolig varme somre.

Betraktninger

Det er viktig å vurdere været i ditt område når du velger roser for landskapet. For eksempel trives "Ruffled Sky" rose i områder som opplever dårlig vær ofte mens "Rosa Promise" rose krever full sol.