Fakta om regnskogen gulvet planter

July 26

Ifølge plass Radiation Laboratory ved California Institute of Technology er skogbunnen av en regnskog et øde sted der planter finner det vanskelig å vokse. Fleste av livet i Amazonas finnes høyere opp i treet er kalesjen. Noen av livets funnet i regnskogen etasje inkluderer insekter nødvendig for resirkulering råtnende materiale tilbake til jorda for befruktning.

Lag

Ved California Institute of Technology rapporter regnskogen kan deles inn i fire ulike lag. Det høyeste eller emergent laget finnes 200 fot over regnskogen gulvet og er preget av toppen av trærne med kofferter opptil 16 fot rundt. Under emergent laget er kalesjen laget, som er et rikt område av plante og dyreliv over de siste to lagene. Understory laget er et område av stor leaved planter som får lite eller ingen sollys og sjelden vokse høyere enn 12 fot. Til slutt, regnskog gulvet er det nederste laget med lite lys og noen planter.

Lite regn eller sol

Regnskogen gulvet er et område som får litt sollys fordi over det er vanligvis 100 fot av blader og tre lemmer som slikke alle tilgjengelige sollys, vann og vind. Regnskogen gulvet er preget av mangel på sollys med bare rundt 5 til 5 prosent av tilgjengelig sollys som når det nederste laget av smuss og søle. I enkelte regnskogområder, for eksempel Australia våte tropene område, noen planter vokse som de har tilpasset seg de vanskelige levekår. Ifølge nettstedet australske myndigheter våte tropene er planter som kan leve i denne regionen primitive planter som har vært tilstede på jorden for millioner av år.

Gjødsel

Fleste planter som vokser på skogbunnen brukes av insekter som Madagaskar fresende kakerlakk og den gigantiske afrikanske tusenbein som mat. Nasjonale akvariet i Baltimore beskriver hvordan disse er noen av de eneste dyr som lever på regnskogen gulvet, maur og Maurslukere. Insekter av regnskogen gulvet forvandle gjødsel gjennom deres feces, som legger næringsstoffer til ufruktbar jord for større planter og trær av de høyere lag av skogen for å bruke for vekst planter i gulvet.

Tilpasning

Planter som lærer å overleve i regnskogen etasje vanligvis tilpasse seg miljøet ved å finne ulike måter å leve. Senter for teknologi Geovitenskap Utdanningsetaten beskriver sopp som planteliv som har tilpasset for å leve i varme, fuktige forhold av regnskogen gulvet. Andre planter som strangler konserten fester seg til verten planter og trær på skogbunnen å mate av vann og næringsstoffer disse trærne finne.

Vekst

Til tross for vanskelige miljøet rapporterer The Center for pedagogisk teknologi at dyp vekstområder planter er mulig i regnskogen etasje. Disse områdene er vanligvis preget av landskapet detaljer som Lier eller elver. Langs elvebredden kan planteliv vokse i regnskogen etasje som elveleier gir en pause i tett bygge opp trær som resulterer i regnskogen kalesjen blir dannet. Sollys når bakken i disse områdene slik at små områder med tett underskogen skjemaet.