Fakta om Quassia treet

January 2

Quassia er et stort løvtre som vokser opp til 100 fot høy. Innfødt å den karibiske kysten av Sør-Amerika og Karibia, quassia treet vanligvis vokser i nærheten av vann og i tykke regnskog står. Trærne har en distinkt bitter kjemisk infundert i bark og tre av plantene som hindrer skadedyr i å plage trærne. Quassia trær er vanligvis dyrket for sine medisinske egenskaper og bitter smak.

Komponenter

Quassia trær inneholder flere kjemiske forbindelser gunstig for både tre og mennesker. De viktigste komponentene er kjemikalier som kalles quassinoids. I tillegg inneholder quassia trær høye konsentrasjoner av alkaloider og vitamin B.

Medisinsk bruk

Den bitre kjemiske quassia brukes som en appetitt stimulerende og styrker svake fordøyelsessystem ved økende galle flyt, stimulere spyttkjertler og øke utskillelsen av fordøyelsesenzymer syre i magen. Quassin elixirs kan brukes til å behandle fevers og opprørt magene. I tillegg til bruk som en malarial behandling, quassin er mye mer bitter enn kinin og er en effektiv insektmiddel å hindre malaria kontraksjon, ifølge "Encyclopedia av medisinplanter."

Additiv bruker

Bitre utdrag fra quassia trær brukes i en rekke matvarer. Det er vanlig i mange typer alkoholholdige drikkevarer som øl, brennevin og tonic viner. Quassia ekstrakt er også brukt som en erstatning for hopp i noen øl samt en additiv til smaken godteri og bakevarer.

navn

Quassia er oppkalt etter kvasi Graman, en slave fra Surinam som kjente til den helbredende egenskaper av treets bark. Quasi til bark for å opprette en bitter elixir som han pleide å kurere felles fevers. Barken ble deretter importeres til Europa av nederlandske i 1756 og treet ble gitt navnet Quassia av Linnaeus å hedre medisin mannen.