Fakta om Lombardia poppel treet

April 3

Den Lombardia poppel dateres tilbake så langt som 1750, en klone av svart poppel treet innfødt til middelhavsregionen, notater i "National Audubon Society Field Guide til trær: østlige regionen." Den raske veksten av Lombardia poppel, kombinert med sin form, er det en nyttig, men kortvarig, Art for ulike landskapsarbeid funksjoner. Plaget av en bestemt sykdom som forhindrer mange landscapers bruke den, Lombardia poppel vokser over en bred del av USA.

Effekter

I sitt opprinnelige habitat og når i fortsatt god helse, vokser en Lombardia poppel til 60 fot, med en smal skjemaet. bredder er opptil 10 fot. I Nord-Amerika er treet vanligvis mye mindre grunn, omtrent halve denne størrelsen, på grunn av en sykdom kjent som stamme forderve. Denne sykdommen smitter nesten alltid en Lombardia poppel, ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences nettsted. I tillegg til å redusere treets vekst, resulterer det i en Lombardia poppel ofte dø når den oppnår aldre mellom 10 og 15 år.

Vekstforhold

Lombardia poppel vokser mellom US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3a og 9a. Det beste stedet for treet er med full sol. Lombardia poppel håndterer alkalisk og sur jord, selv gjør det bra i våte forhold. Tolerante av tørke, treet drops bladene tidligere enn vanlig i veldig tørre perioder. Lombardia poppel tåler eksponering for salt, noe som gjør det til en potensiell Art for planting nær havet.

Funksjoner og bruksområder

Lyse grønne bladene av Lombardia poppel har en diamant eller trekantet form og utvikle mellom 2 og 4 inches i lengde. I høst slår bladene en lys gul skygge. Blomstene er ikke tydelige. Barken på de umodne prøvene er grønn-grå. For eldre trær blir furet og svart. En rask hastighet på vekst kan gjør Lombardia poppel nyttig som en windbreak eller skjermen. Landscapers bruke arten på steder hvor andre planter har en hard tid å få etablert.

Kultivarer

Italica er en vanlig cultivar av Lombardia poppel, men en svært utsatt for lider av sykdommen. Den modnes til 50 fot, med oppreist grener. Lombardia Gold er et lignende tre, men det har gule bladene. Majestic - mye det samme som Italica – er en plante laget for større motstand mot sykdommer som påvirker denne arten. Thevestina er en Lombary poppel kjent for hvitaktig bark.